![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Mám problém mého notebooku se připojuje k internetu přes wifi, a tak se moje taťkové notebooku jsem žádný problém při připojování, kdy můj táta isnt spojen a naopak, ale když je připojen a chci se připojit i něco objeví se na obrazovce říká, že je ip konfliktu i převýšení a spojit některá vědět, jak mohu vyřešit tento problém?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zní to jako oba notebooky jsou na stejné IP, které jsem si mysleli, bylo to možné ..
Ale když půjdete Start> Spustit> "cmd" > ipconfig Tedy: Start> Ovládací panely> síť (se liší v závislosti na vašem operačním systému) Nyní vyberte síti, klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte Vlastnosti. pak vyberte "IP / ICP (Internet Protocol)" a pak klepněte na tlačítko Upřesnit. zvolte manuální namísto automatické a zadejte hodnoty z příkazového řádku. Pokud se vám, že na obou notebooků OŠ shouldn't mohli konflikt .. protože budete mít to, co řekl, to je .. Můj systém: FordyPC
|