![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πρόβλημα μου laptop συνδέεται στο Internet μέσω WiFi και το ίδιο κάνει και μου μπαμπάδες laptop δεν έχω κανένα πρόβλημα κατά τη σύνδεση, όταν ο μπαμπάς μου isn't συνδέεται και το αντίστροφο, αλλά όταν είναι συνδεδεμένο και θέλω να συνδεθεί και τίποτα μέχρι αορ στην οθόνη λέγοντας υπάρχει σύγκρουση ip και θ επίκλισης συνδέσετε οποιαδήποτε γνωρίζουν πώς μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα; |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν δύο φορητοί υπολογιστές έχουν την ίδια IP, το οποίο δεν πίστευα ήταν δυνατό .. Αλλά αν πας Έναρξη> Εκτέλεση> "CMD" > ipconfig Στη συνέχεια: Έναρξη> Πίνακας Ελέγχου> Δίκτυο (Διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα) Τώρα επιλέξτε το δίκτυο σας, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε ιδιότητες. στη συνέχεια, επιλέξτε "ΠΕ / ICP (Internet Protocol)" στη συνέχεια, κάντε κλικ προχωρήσει. επιλέξτε εγχειρίδιο, αντί της αυτόματης και καταχωρήστε τις τιμές από τη γραμμή εντολών. Αν το κάνουμε αυτό για δύο φορητούς υπολογιστές των ΠΕ shouldn't να είναι σε θέση να συγκρούσεων .. γιατί θα έχετε πει ότι αυτό που είναι .. |