![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én egy laptop probléma én csatlakozik az interneten keresztül, a WiFi, és így nem az én dads laptop nincs probléma kapcsolódik, amikor az apám isnt csatlakoztatni, és fordítva, de amikor csatlakoztatva van és szeretnék csatlakozni, illetve egy dolog jön ki a képernyőn mondván van ip konfliktusok és én vidám kapcsolódni az egyik tudja, hogyan lehet megoldani ezt a problémát? |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a laptopok ugyanazon az IP, amit én nem hiszem, ez lehetséges .. De ha megy Start> Futtatás> "CMD" > ipconfig Aztán: Start> Vezérlőpult> Network (attól függően változik, a OS) Most válassza ki a hálózat, jobb kettyenés és kiválaszt Kellékek. majd válasszuk az "IP / ICP (Internet Protocol)", akkor kattintson a Speciális gombra. válasszuk a manuális helyett automata és adja meg az értékeket Parancssor. Ha igen, hogy mind a laptopok IPs kellet volna, hogy a konfliktus .. mert akkor is megmondtam, hogy mi ez .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vezetékes Internet kapcsolat a Wireless Router probléma ... | hiphoprap | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Október 18, 2009 12:01 |
| Probléma a Verizon Wireless Internet Signup | gibbytcidad | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 22. május 2009 10:35 |
| Probléma használja vezeték nélküli Internet | newhall9 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 15. március 2008 17:24 |
| Linksys WAG354G Wireless Internet Access Problem | thekempo | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 31. január 2008 14:54 |
| Vezeték nélküli internet probléma | HistoryGirl | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 10 | 18. Szeptember 2007 13:10 |
| Téma eszközök | |
| |