![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problemą, mano nešiojamas kompiuteris jungiasi prie interneto per WiFi ir tt Ar mano tėtis nešiojamas aš neturiu jokių problemų jungiantis, kai mano tėtis forget prijungtas ir atvirkščiai, bet kai jis yra prijungtas, ir aš noriu prisijungti, taip pat pats pasirodo ekrane, sako yra IP konfliktas ir i cant prijungti bet viena žinoti, kaip galėčiau išspręsti šią problemą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir nešiojamieji kompiuteriai yra dėl to paties IP, o aš manau, kad buvo įmanoma ..
Bet jei jums eiti Start> Run> "cmd" > ipconfig Tada: Pradėti> Valdymo skydas> tinklo (skiriasi priklausomai nuo OS) Dabar pasirinkite savo tinklą, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite Properties. tada pasirinkite "IP / ICP (interneto protokolo)", tada spustelėkite Išsamiau. pasirinkite Rankinis vietoj automatinio ir įvesti iš komandų eilutės reikšmių. Jei, kad tiek Laptops IP shouldn't galės konfliktas .. nes turėsite papasakojo kas tai yra .. Mano sistema: FordyPC
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laidinė interneto ryšys Wireless Router problem ... | hiphoprap | Networking, Modems & VoIP | 1 | 18 spalis 2009 12:01 |
| Problema su "Verizon Wireless Internet prenumerata | gibbytcidad | Networking, Modems & VoIP | 0 | Gegužė 22, 2009 10:35 |
| Problema naudojant belaidžio interneto | newhall9 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Kovas 15, 2008 17:24 |
| WAG354G Linksys Wireless Internet Access Problem | thekempo | Networking, Modems & VoIP | 5 | 31 sausis 2008 14:54 |
| Belaidis interneto problema | HistoryGirl | Networking, Modems & VoIP | 10 | 18 rugsėjis 2007 13:10 |
| Temos įrankiai | |
| |