mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Belaidis interneto problema

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2008, 10:01
Narys

Default Belaidis interneto problema

Turiu problemą, mano nešiojamas kompiuteris jungiasi prie interneto per WiFi ir tt Ar mano tėtis nešiojamas aš neturiu jokių problemų jungiantis, kai mano tėtis forget prijungtas ir atvirkščiai, bet kai jis yra prijungtas, ir aš noriu prisijungti, taip pat pats pasirodo ekrane, sako yra IP konfliktas ir i cant prijungti bet viena žinoti, kaip galėčiau išspręsti šią problemą?
Old Birželis 10, 2008, 10:02
Donorų grupės

Default Belaidis interneto problema

Panašiai kaip ir nešiojamieji kompiuteriai yra dėl to paties IP, o aš manau, kad buvo įmanoma ..

Bet jei jums eiti
Start> Run> "cmd"

> ipconfig

Tada:
Pradėti> Valdymo skydas> tinklo (skiriasi priklausomai nuo OS)

Dabar pasirinkite savo tinklą, spragtelėkite dešiniu klavišu ir pasirinkite Properties.
tada pasirinkite "IP / ICP (interneto protokolo)", tada spustelėkite Išsamiau.

pasirinkite Rankinis vietoj automatinio ir įvesti iš komandų eilutės reikšmių.

Jei, kad tiek Laptops IP shouldn't galės konfliktas .. nes turėsite papasakojo kas tai yra ..

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laidinė interneto ryšys Wireless Router problem ... hiphoprap Networking, Modems & VoIP 1 18 spalis 2009 12:01
Problema su "Verizon Wireless Internet prenumerata gibbytcidad Networking, Modems & VoIP 0 Gegužė 22, 2009 10:35
Problema naudojant belaidžio interneto newhall9 Networking, Modems & VoIP 1 Kovas 15, 2008 17:24
WAG354G Linksys Wireless Internet Access Problem thekempo Networking, Modems & VoIP 5 31 sausis 2008 14:54
Belaidis interneto problema HistoryGirl Networking, Modems & VoIP 10 18 rugsėjis 2007 13:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.