![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problém môjho notebooku sa pripája k internetu cez wifi, a tak sa moje taťkové notebooku som žiadny problém pri pripájaní, keď môj otec isnt spojený a naopak, ale keď je pripojený a chcem sa pripojiť aj niečo objaví sa na obrazovke hovorí, že je ip konfliktu i prevýšenia a spojiť niektoré vedieť, ako môžem tento problém vyriešiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako obidva notebooky sú na rovnakej IP, ktoré som si mysleli, bolo to možné ..
Ale keď pôjdete Štart> Spustiť> "cmd" > Ipconfig Teda: Štart> Ovládací panel> sieť (sa líšia v závislosti na vašom operačnom systéme) Teraz vyberte sieti, kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte Vlastnosti. potom vyberte "IP / ICP (Internet Protocol)" a potom kliknite na tlačidlo Spresniť. vyberte manuálna namiesto automatické a zadajte hodnoty z príkazového riadku. Ak sa vám, že na oboch notebookov OP shouldn't mohli konflikt .. pretože budete mať to, čo povedal, to je .. Môj systém: FordyPC
|