![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене проблема мій ноутбук підключається до Інтернету через Wi-Fi і мій тато і ноутбук не мають проблем з підключенням, коли мій тато хіба пов'язані, і навпаки, але коли він пов'язаний, і я хочу, щоб з'єднатися, а річ з'являється на екрані кажучи, що є конфлікт IP і я нахиляє поєднати одне знаю, як можна вирішити цю проблему? |
|
| |||
| |||
| Схоже, обидва ноутбука знаходяться на одному IP, якого я не думаю, що було можливо .. Але якщо ви йдете Пуск> Виконати> "ЦМД" > Ipconfig Тоді: Пуск> Панель керування> Мережа (варіюється залежно від ОС) Тепер виберіть вашу мережу, клацніть правою кнопкою миші і виберіть Властивості. потім виберіть "IP / ICP (Internet Protocol)", потім натисніть кнопку Додатково. виберіть Вручну замість автоматичного і введіть значення з командного рядка. Якщо ви зробите це на обох ноутбуках shouldn't IPs зможе конфлікт .. тому що ви це сказали, що це таке .. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проводового підключення до Інтернету, бездротової маршрутизатор проблема ... | hiphoprap | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 18 жовтня 2009 12:01 |
| Проблема з Verizon Wireless інтернет Реєстрація | gibbytcidad | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 22 травня 2009 10:35 |
| Завдання за допомогою бездротового Інтернету | newhall9 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 15 березня 2008 17:24 |
| Linksys WAG354G бездротового доступу в Інтернет проблема | thekempo | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 31 січня 2008 14:54 |
| Бездротовий інтернет проблема | HistoryGirl | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 18 вересня 2007 13:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |