по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Безжична мрежа

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми януари, 2008, 00:56
Новите държави Група

Default Безжична мрежа

Здравейте! нов тук в този форум ... Имам нужда от помощ ... Имам лаптоп, който е WIFI готов ... Купих я, когато тя дойде с Windows XP Starter Edition. Не мога да видя моята безжична мрежа икона в мрежовите връзки. didn't имат възможност да използват WiFi, защото ми се промени операционната система Windows XP Professional. след оформление и смяна ми OS, иконата беше отишла и моят лаптоп не може да открие безжична мрежа ... моя университет е гореща точка, но тогава тя doesn't работа ... samebody може да ми помогне? благодарности!
Old 27-ми януари, 2008, 02:28
Член Група

Default Безжична мрежа

Звучи като водачът не е инсталиран за безжично устройство.

Следвайте тези стъпки:
  1. Кликнете върху Започвам.
  2. Кликнете с десния бутон върху My Computer.
  3. Изберете Имоти.
  4. Кликнете върху Хардуер Tab.
  5. Кликнете върху Диспечера на устройствата.
Сега, вижте дали има всеки въпрос Маркс (?) Или Удивителни Маркс (!) До която и да е устройства.

Върни се при мен със списък на изделията, както е описано по-горе.

Също така, е копие на Windows XP Professional истински? Това ще определи следващото си стъпки за това как да инсталирате драйвери за устройства.
Old 27-ми януари, 2008, 17:37
Новите държави Група

Default Безжична мрежа

Здравейте! Благодаря ви за помощта. Ми XP е истински. Последвах нещата, които ти ми каза, и аз видях въпросителен знак (?) до други устройства. по него, аз видях въпросителен знак (?), заедно с удивителен знак (!) до МРЕЖА контролер. Какво трябваше да направя след това? благодарности!
Old 28-ми януари 2008 г, 01:24
Член Група

Default Безжична мрежа

Стартирайте Windows Update, когато тя казва, "Експрес" или "персонализирани" изберете от падащото меню "Персонализирани". (Може да се наложи да инсталирате други актуализации първа)

Това ще се идентифицират липсващите драйвери и автоматично ще намерите правилния драйвер за това устройство.

Occaisionally, Windows Update не намери драйвери за някои прави / модели. Ако случаят е такъв, ще трябва да отидете на вашия лаптоп производител на интернет страницата и изтеглите съответния драйвер за вашата Марка / модел на лаптопа.

Надявам се това да помогне!

Йон
Old 29-ти януари 2008 година, 23:30
Новите държави Група

Default Безжична мрежа

Много благодаря!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес Samantha0101 В мрежа, модеми & VoIP 7 16-то Oct 2008 07:34
Безжична мрежа - не е изпратил на мрежата на адрес Samantha0101 В мрежа, модеми & VoIP 4 24-ти септември 2008 07:37
Безжична мрежа Ken.p В мрежа, модеми & VoIP 4 17 Март 2008 03:26
Безжична мрежа wemyss1960 В мрежа, модеми & VoIP 4 21 ноември 2007 15:26
WPA безжична мрежа Psychaospath Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 19 Юли 2007 09:33
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc