![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте! нов тук в този форум ... Имам нужда от помощ ... Имам лаптоп, който е WIFI готов ... Купих я, когато тя дойде с Windows XP Starter Edition. Не мога да видя моята безжична мрежа икона в мрежовите връзки. didn't имат възможност да използват WiFi, защото ми се промени операционната система Windows XP Professional. след оформление и смяна ми OS, иконата беше отишла и моят лаптоп не може да открие безжична мрежа ... моя университет е гореща точка, но тогава тя doesn't работа ... samebody може да ми помогне? благодарности! |
|
| |||
| |||
| Звучи като водачът не е инсталиран за безжично устройство. Следвайте тези стъпки:
Върни се при мен със списък на изделията, както е описано по-горе. Също така, е копие на Windows XP Professional истински? Това ще определи следващото си стъпки за това как да инсталирате драйвери за устройства. |
|
| |||
| |||
| Здравейте! Благодаря ви за помощта. Ми XP е истински. Последвах нещата, които ти ми каза, и аз видях въпросителен знак (?) до други устройства. по него, аз видях въпросителен знак (?), заедно с удивителен знак (!) до МРЕЖА контролер. Какво трябваше да направя след това? благодарности! |
|
| |||
| |||
| Стартирайте Windows Update, когато тя казва, "Експрес" или "персонализирани" изберете от падащото меню "Персонализирани". (Може да се наложи да инсталирате други актуализации първа) Това ще се идентифицират липсващите драйвери и автоматично ще намерите правилния драйвер за това устройство. Occaisionally, Windows Update не намери драйвери за някои прави / модели. Ако случаят е такъв, ще трябва да отидете на вашия лаптоп производител на интернет страницата и изтеглите съответния драйвер за вашата Марка / модел на лаптопа. Надявам се това да помогне! Йон |
|
| |||
| |||
| Много благодаря! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-то Oct 2008 07:34 |
| Безжична мрежа - не е изпратил на мрежата на адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти септември 2008 07:37 |
| Безжична мрежа | Ken.p | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 17 Март 2008 03:26 |
| Безжична мрежа | wemyss1960 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 21 ноември 2007 15:26 |
| WPA безжична мрежа | Psychaospath | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 19 Юли 2007 09:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |