menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Bezdrátové sítě

Reply

Thread Nástroje
Old 27 leden 2008, 00:56
Nový člen skupiny

Default Bezdrátové sítě

Ahoj! nový zde na tomto fóru ... Potřebuji pomoc ... Mám notebook, který je připraven WIFI ... Koupil jsem ji, když to přišlo s Windows XP Starter Edition. Vidím svůj ikonu bezdrátové sítě v mém síťová připojení. didnt mít možnost používat wifi, protože jsem to změnil můj operační systém Windows XP Professional. po formátování a změnu můj OS, ikona byla pryč a my laptop nemůže detekovat bezdrátové sítě ... mé univerzity byl hotspot, ale pak se to doesnt práce ... samebody můžete mi pomoct? díky!
Old 27 leden 2008, 02:28
Člen Skupina

Default Bezdrátové sítě

Zní to jako řidič není nainstalován na bezdrátový přístroj.

Postupujte takto:
  1. Klikněte na Začít.
  2. Klikněte pravým tlačítkem myši na My Computer.
  3. Vybrat Vlastnosti.
  4. Klikněte na Hardware Tab.
  5. Klikněte na Správce zařízení.
Nyní se zjistilo, zda existuje jakýkoli otazníků (?) Nebo výkřik známek (!) Vedle všech zařízení.

Vrať se ke mně seznam zařízení, jak je popsáno výše.

Také je kopie Windows XP Professional skutečné? To bude zjistit, jaký další postup na tom, jak nainstalovat ovladače pro vaše zařízení.
Old 27 leden 2008, 17:37
Nový člen skupiny

Default Bezdrátové sítě

Ahoj! děkuji za pomoc. mých XP je pravá. Sledoval jsem to, co jste mi řekl, a já viděl, otazník (?) vedle jinými zařízeními. pod ní, viděl jsem otazníkem (?) spolu s vykřičník (!) vedle SÍTě CONTROLLER. Co jsem měla dělat dál? díky!
Old 28 leden 2008, 01:24
Člen Skupina

Default Bezdrátové sítě

Spusťte systém Windows Update, když říká 'Express' nebo' Vlastní 'vybrat 'Vlastní'. (bude možná nutné nainstalovat další aktualizace první)

To určí chybějící ovladače a automaticky najít správný ovladač pro tento přístroj.

Occaisionally, Windows Update nenašel ovladače pro některé dělá / modelů. Pokud se jedná o tento případ, budete se muset obrátit na výrobce vašeho notebooku stránce a stáhnout příslušné ovladače pro váš Značka / model notebooku.

Hope this helps!

Jon
Old 29 leden 2008, 23:30
Nový člen skupiny

Default Bezdrátové sítě

díky moc!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Uni Bezdrátové sítě nepracuje s desktopu - žádné síťové adresy Samantha0101 Sítě, Modemy & VoIP 7 16. říjen 2008 07:34
Bezdrátové sítě - neposíláte síťových adres Samantha0101 Sítě, Modemy & VoIP 4 24. Září 2008 07:37
Bezdrátové sítě Ken.p Sítě, Modemy & VoIP 4 17. března 2008 03:26
Bezdrátové sítě wemyss1960 Sítě, Modemy & VoIP 4 21. listopadu 2007 15:26
WPA bezdrátové sítě Psychaospath Virus, spyware a bezpečnost 3 19. července 2007 09:33
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.