![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj! nový zde na tomto fóru ... Potřebuji pomoc ... Mám notebook, který je připraven WIFI ... Koupil jsem ji, když to přišlo s Windows XP Starter Edition. Vidím svůj ikonu bezdrátové sítě v mém síťová připojení. didnt mít možnost používat wifi, protože jsem to změnil můj operační systém Windows XP Professional. po formátování a změnu můj OS, ikona byla pryč a my laptop nemůže detekovat bezdrátové sítě ... mé univerzity byl hotspot, ale pak se to doesnt práce ... samebody můžete mi pomoct? díky! |
|
| |||
| |||
| Zní to jako řidič není nainstalován na bezdrátový přístroj. Postupujte takto:
Vrať se ke mně seznam zařízení, jak je popsáno výše. Také je kopie Windows XP Professional skutečné? To bude zjistit, jaký další postup na tom, jak nainstalovat ovladače pro vaše zařízení. |
|
| |||
| |||
| Ahoj! děkuji za pomoc. mých XP je pravá. Sledoval jsem to, co jste mi řekl, a já viděl, otazník (?) vedle jinými zařízeními. pod ní, viděl jsem otazníkem (?) spolu s vykřičník (!) vedle SÍTě CONTROLLER. Co jsem měla dělat dál? díky! |
|
| |||
| |||
| Spusťte systém Windows Update, když říká 'Express' nebo' Vlastní 'vybrat 'Vlastní'. (bude možná nutné nainstalovat další aktualizace první) To určí chybějící ovladače a automaticky najít správný ovladač pro tento přístroj. Occaisionally, Windows Update nenašel ovladače pro některé dělá / modelů. Pokud se jedná o tento případ, budete se muset obrátit na výrobce vašeho notebooku stránce a stáhnout příslušné ovladače pro váš Značka / model notebooku. Hope this helps! Jon |
|
| |||
| |||
| díky moc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Uni Bezdrátové sítě nepracuje s desktopu - žádné síťové adresy | Samantha0101 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 16. říjen 2008 07:34 |
| Bezdrátové sítě - neposíláte síťových adres | Samantha0101 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 24. Září 2008 07:37 |
| Bezdrátové sítě | Ken.p | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 17. března 2008 03:26 |
| Bezdrátové sítě | wemyss1960 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 21. listopadu 2007 15:26 |
| WPA bezdrátové sítě | Psychaospath | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 19. července 2007 09:33 |
| Thread Nástroje | |
| |