![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! νέο εδώ σε αυτό το φόρουμ ... Χρειάζομαι βοήθεια ... Έχω ένα laptop που είναι WIFI έτοιμοι ... όταν το αγόρασα ήρθε με τα Windows XP Starter Edition. Βλέπω μου εικονίδιο ασύρματου δικτύου στο δίκτυό μου συνδέσεις. didn't έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το wifi γιατί άλλαξα λειτουργικό σύστημα σε Windows XP Professional. formating και μετά την αλλαγή μου OS, η εικόνα μου πάει και δεν μπορεί να ανιχνεύσει φορητό ασύρματο δίκτυο ... πανεπιστήμιο μου ήταν ένα hotspot αλλά τότε doesn't εργασίας ... samebody μπορεί να με βοηθήσει; ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν ο οδηγός δεν έχει εγκατασταθεί για την ασύρματη συσκευή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Γύρνα σε μένα με μια λίστα των συσκευών, όπως περιγράφεται παραπάνω. Επίσης, είναι το αντίγραφο των Windows XP Professional πραγματική; Αυτό θα καθορίσει τα επόμενα βήματα σας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης των προγραμμάτων οδήγησης για τις συσκευές. |
|
| |||
| |||
| Γεια σου! σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. μου XP είναι γνήσια. i ακολούθησε τα πράγματα που μου είπατε και είδα ένα ερωτηματικό (;) δίπλα σε άλλες συσκευές. στο πλαίσιο αυτό, είδα ένα ερωτηματικό (;) μαζί με ένα θαυμαστικό (!) δίπλα ελέγχου του δικτύου. αυτό που είμαι να κάνουν το επόμενο βήμα; ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Εκτελέστε το Windows Update, όταν λέει "Express" ή "Custom" επιλέγουν "Custom". (ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε άλλες ενημερωμένες εκδόσεις πρώτη) Αυτό που λείπει, θα προσδιορισθούν οι οδηγοί και αυτόματα βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. Occaisionally, το Windows Update δεν βρουν οδηγούς για ορισμένους καθιστά / μοντέλα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή του φορητού υπολογιστή και να κατεβάσετε το σχετικό οδηγό για να σας / μοντέλο του φορητού υπολογιστή. Hope this helps! Jon |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ πολύ! |