manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Bežična mreža

Reply

Thread Tools
Old 27 siječanj 2008, 00:56
Novi član grupe

Hi there! novo u ovom forumu ... trebam neki pomoć ... Imam laptop koji je WIFI spremna ... kad sam ga kupio je došao sa Windows XP Početno izdanje. Ja mogu vidjeti moj ikonu bežične mreže u moje mrežne veze. nije imati priliku da koriste WiFi jer sam promijenio moj operativnog sustava na Windows XP Professional. nakon formating i mijenjanje moj OS, ikona je otišao i moj laptop ne može detektirati bežične mreže ... moj je bio Hotspot sveučilištu, ali onda se funkcionirati ... samebody može pomoć mene? hvala!
Old 27 siječanj 2008, 02:28
Member Group

Zvuči kao upravljački program nije instaliran na bežični uređaj.

Slijedite ove korake:
  1. Kliknite na Početak.
  2. Desnom tipkom miša kliknite na My Computer.
  3. Odaberi Svojstva.
  4. Kliknite na Hardware Tab.
  5. Kliknite na Device Manager.
Sada vidimo da li postoji bilo kakvo pitanje Marks (?) Ili uskličnik maraka (!) Pored bilo kojeg uređaja.

Dobiti natrag k meni s popisom uređaja kao što je gore opisano.

Također, je kopija Windows XP Professional originalan? To će odrediti naredne korake o tome kako da biste instalirali upravljačke programe za uređaje.
Old 27 siječanj 2008, 17:37
Novi član grupe

Hi there! hvala vam za pomaganje. moj XP genuine. I nakon što vam je rekao mene, a ja vidio upitnik (?) pored druge uređaje. pod njim sam vidio upitnik (?) zajedno s uskličnikom (!) pored MREŽA kontroler. ono što sam trebao učiniti? hvala!
Old 28 siječanj 2008, 01:24
Member Group

Trčanje Windows Update, ako se kaže "Express" ili "Prilagođeno" odaberite 'Custom'. (Vi svibanj morati instalirati ažuriranja drugih first)

To će utvrditi nestalo vozača i automatski pronaći ispravan upravljački program za taj uređaj.

Occaisionally, Windows Update neće naći drivere za određene čini / modela. U tom slučaju, morat ćete otići u vaš laptop proizvođača website i preuzimanje datoteka vozač relevantne za vaš make / model laptopa.

Nadam se ovo pomaže!

Jon
Old 29 siječanj 2008, 23:30
Novi član grupe

puno hvala!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.