kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Vezeték nélküli hálózat

Reply

Téma eszközök
Old Január 27, 2008, 00:56
Új tag Csoport

Default Vezeték nélküli hálózat

Szia! új itt ezen a fórumon ... Kell egy kis segítség ... Nekem van egy laptop, ami WIFI kész ... mikor én vettem, hogy bejött a Windows XP Starter Edition. Én is látom a vezeték nélküli hálózati ikon a Hálózati kapcsolatok. didnt lehetőségük használni wifi miatt meggondoltam operációs rendszer a Windows XP Professional. után formátolás és változó OS-én, az ikon is ment, és a laptop nem érzékeli a vezeték nélküli hálózati ... egyetem volt aktív, de akkor nem dolgozik ... samebody tud segíteni? köszönöm!
Old Január 27, 2008, 02:28
Csoport tagja

Úgy hangzik, mint a vezető nem telepítette a vezeték nélküli készüléket.

Kövesse ezeket a lépéseket:
  1. Kattints Start.
  2. Jobb kettyenés-on My Computer.
  3. Válasszon Tulajdonságai.
  4. Kattintson a Hardver fülre.
  5. Kattints Eszközkezelőben.
Nos, meglátjuk, hogy ott van a kérdőjel (?), Vagy a Marks Felkiáltójel (!) Mellett olyan eszközöket.

Hívj vissza egy listát az eszközöket a fent leírtak szerint.

Emellett a Windows XP Professional eredeti? Ez fogja meghatározni a következő lépéseket, hogy hogyan telepítsd a járművezetők a készülék.
Old Január 27, 2008, 17:37
Új tag Csoport

Szia! Köszönjük, hogy segít. én XP eredeti. Követtem a dolgokat, hogy te mondtad, és láttam a kérdőjel (?) mellett más berendezésekkel. alapján, láttam a kérdőjel (?), valamint egy felkiáltójel (!) mellett NETWORK CONTROLLER. Mit kell tennem ezután? köszönöm!
Old Január 28, 2008, 01:24
Csoport tagja

Futtassa a Windows Update, amikor azt mondja, "Express" vagy "Custom" választani "Egyedi". (lehet, hogy más frissítések telepítéséhez először)

Ez meghatározza majd eltűnt a járművezetők, és automatikusan megtalálja a helyes illesztőprogramot, hogy a készüléket.

Occaisionally, a Windows Update nem talál járművezetők bizonyos teszi / modellek. Ha ez a helyzet, akkor menjen a laptop gyártó honlapján, töltse le a megfelelő illesztőprogramot a márka / modell laptop.

Remélem ez segít!

Jon
Old Január 29, 2008, 23:30
Új tag Csoport

Nagyon köszönöm!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 16. október 2008 07:34
A vezeték nélküli hálózat - nem küldi hálózati cím Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 24. Szeptember 2008 07:37
Vezeték nélküli hálózat Ken.p Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 17. március 2008 03:26
Vezeték nélküli hálózat wemyss1960 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 21. november 2007 15:26
WPA vezeték nélküli hálózat Psychaospath Vírus, kémprogram és biztonság 3 19. július 2007 09:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.