![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia! új itt ezen a fórumon ... Kell egy kis segítség ... Nekem van egy laptop, ami WIFI kész ... mikor én vettem, hogy bejött a Windows XP Starter Edition. Én is látom a vezeték nélküli hálózati ikon a Hálózati kapcsolatok. didnt lehetőségük használni wifi miatt meggondoltam operációs rendszer a Windows XP Professional. után formátolás és változó OS-én, az ikon is ment, és a laptop nem érzékeli a vezeték nélküli hálózati ... egyetem volt aktív, de akkor nem dolgozik ... samebody tud segíteni? köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a vezető nem telepítette a vezeték nélküli készüléket. Kövesse ezeket a lépéseket:
Hívj vissza egy listát az eszközöket a fent leírtak szerint. Emellett a Windows XP Professional eredeti? Ez fogja meghatározni a következő lépéseket, hogy hogyan telepítsd a járművezetők a készülék. |
|
| |||
| |||
| Szia! Köszönjük, hogy segít. én XP eredeti. Követtem a dolgokat, hogy te mondtad, és láttam a kérdőjel (?) mellett más berendezésekkel. alapján, láttam a kérdőjel (?), valamint egy felkiáltójel (!) mellett NETWORK CONTROLLER. Mit kell tennem ezután? köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Futtassa a Windows Update, amikor azt mondja, "Express" vagy "Custom" választani "Egyedi". (lehet, hogy más frissítések telepítéséhez először) Ez meghatározza majd eltűnt a járművezetők, és automatikusan megtalálja a helyes illesztőprogramot, hogy a készüléket. Occaisionally, a Windows Update nem talál járművezetők bizonyos teszi / modellek. Ha ez a helyzet, akkor menjen a laptop gyártó honlapján, töltse le a megfelelő illesztőprogramot a márka / modell laptop. Remélem ez segít! Jon |
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| A vezeték nélküli hálózat - nem küldi hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 24. Szeptember 2008 07:37 |
| Vezeték nélküli hálózat | Ken.p | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 17. március 2008 03:26 |
| Vezeték nélküli hálózat | wemyss1960 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 21. november 2007 15:26 |
| WPA vezeték nélküli hálózat | Psychaospath | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 19. július 2007 09:33 |
| Téma eszközök | |
| |