פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

הרשת האלחוטית

Reply

שרשרת כלים
Old 27 ינואר 2008, 00:56
קבוצת חברות חדשות

Hi there! חדש כאן בפורום זה ... אני צריך קצת עזרה ... יש לי מחשב נייד, כי הוא מוכן WiFi ... כשקניתי אותו הוא בא עם Windows XP Starter Edition. אני יכול לראות את הרשת האלחוטית שלי סמל חיבורי רשת. didn't יש הזדמנות להשתמש WiFi כי שיניתי את מערכת ההפעלה Windows XP Professional. לאחר formating ושינוי את מערכת ההפעלה, על הסמל נעלם הנייד שלי ואת לא יכולה לאתר את הרשת האלחוטית ... אוניברסיטת שלי היה hotspot אבל אז זה doesn't עבודה ... samebody יכול לעזור לי? תודה!
Old 27 ינואר 2008, 02:28
חבר קבוצת

נשמע כאילו את מנהל ההתקן אינו מותקן על המכשיר הסלולרי.

בצע את הפעולות הבאות:
  1. לחץ על התחלה.
  2. לחץ לחיצה ימנית על המחשב שלי.
  3. בחר נכסים.
  4. לחץ על הכרטיסייה חומרה.
  5. לחץ על מנהל ההתקנים.
עכשיו, לראות אם יש כל סימני שאלה (?) או סימוני מלת קריאה (!) לצד כל ההתקנים.

תחזרי אלי עם רשימה של התקנים כפי שתואר לעיל.

כמו כן, הוא עותק של Windows XP Professional אמיתי? זה יקבע את הצעדים הבאים כיצד להתקין את מנהלי ההתקן של ההתקנים.
Old 27 ינואר 2008, 17:37
קבוצת חברות חדשות

Hi there! תודה לך על שעזרת. XP שלי הוא מקורי. בעקבות הדברים שאמרת לי וראיתי סימן שאלה (?) ליד התקנים אחרים. תחת זאת, ראיתי סימן שאלה (?) יחד עם סימן קריאה (!) לצד הרשת Controller. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה!
Old 28 ינואר 2008, 01:24
חבר קבוצת

הפעל את Windows Update, כאשר הוא אומר 'אקספרס' או 'מותאמת אישית', בחר 'מותאמת אישית'. (ייתכן שיהיה צורך להתקין עדכונים אחרים ראשונה)

זה יהיה חסר הנהגים לזהות באופן אוטומטי לאתר את מנהל ההתקן הנכון עבור אותו התקן.

Occaisionally, Windows Update אינו למצוא נהגים בוודאות עושה / מודלים. במקרה כזה, תצטרך ללכת הנייד שלך באתר האינטרנט של היצרן ולהוריד את הרלוונטיות שלך להפוך מנהל / דגם של מחשב נייד.

אני מקווה שזה עזר לך!

Jon
Old 29 ינואר 2008, 23:30
קבוצת חברות חדשות

תודה רבה!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.