![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there! חדש כאן בפורום זה ... אני צריך קצת עזרה ... יש לי מחשב נייד, כי הוא מוכן WiFi ... כשקניתי אותו הוא בא עם Windows XP Starter Edition. אני יכול לראות את הרשת האלחוטית שלי סמל חיבורי רשת. didn't יש הזדמנות להשתמש WiFi כי שיניתי את מערכת ההפעלה Windows XP Professional. לאחר formating ושינוי את מערכת ההפעלה, על הסמל נעלם הנייד שלי ואת לא יכולה לאתר את הרשת האלחוטית ... אוניברסיטת שלי היה hotspot אבל אז זה doesn't עבודה ... samebody יכול לעזור לי? תודה! |
|
| |||
| |||
| נשמע כאילו את מנהל ההתקן אינו מותקן על המכשיר הסלולרי. בצע את הפעולות הבאות:
תחזרי אלי עם רשימה של התקנים כפי שתואר לעיל. כמו כן, הוא עותק של Windows XP Professional אמיתי? זה יקבע את הצעדים הבאים כיצד להתקין את מנהלי ההתקן של ההתקנים. |
|
| |||
| |||
| Hi there! תודה לך על שעזרת. XP שלי הוא מקורי. בעקבות הדברים שאמרת לי וראיתי סימן שאלה (?) ליד התקנים אחרים. תחת זאת, ראיתי סימן שאלה (?) יחד עם סימן קריאה (!) לצד הרשת Controller. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה! |
|
| |||
| |||
| הפעל את Windows Update, כאשר הוא אומר 'אקספרס' או 'מותאמת אישית', בחר 'מותאמת אישית'. (ייתכן שיהיה צורך להתקין עדכונים אחרים ראשונה) זה יהיה חסר הנהגים לזהות באופן אוטומטי לאתר את מנהל ההתקן הנכון עבור אותו התקן. Occaisionally, Windows Update אינו למצוא נהגים בוודאות עושה / מודלים. במקרה כזה, תצטרך ללכת הנייד שלך באתר האינטרנט של היצרן ולהוריד את הרלוונטיות שלך להפוך מנהל / דגם של מחשב נייד. אני מקווה שזה עזר לך! Jon |
|
| |||
| |||
| תודה רבה! |