mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Bevielis tinklas

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 00:56
Naujas Narys

Default Bevielis tinklas

Hi there! naujas čia šiame forume ... I need some help ... Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kad yra WiFi pasirengusi ... kai nusipirkau ji atėjo su Windows XP Starter Edition. Aš matau savo belaidžio tinklo piktogramą Mano tinklo. didnt turėti galimybę naudotis bevieliu nes aš pakeičiau savo operacinę sistemą Windows XP Professional. po formatavimo ir keisti savo OS, ikona buvo perregistruotas ir mano nešiojamas kompiuteris negali aptikti bevielio tinklo ... Mano universitetas buvo HotSpot bet tada jis neveikia, ... samebody gali man padėti? ačiū!
Old Sausis 27, 2008, 02:28
Narys

Default Bevielis tinklas

Panašiai kaip vairuotojas nėra įdiegtas bevielis prietaisas.

Atlikite šiuos veiksmus:
  1. Spauskite Pradžia.
  2. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite My Computer.
  3. Pasirinkite Ypatybės.
  4. Spauskite Skirtuką Aparatūra.
  5. Spauskite Device Manager ".
Dabar, žiūrėkite, ar ten yra bet klaustukai (?) Arba Exclamation ženklams (!) Šalia bet įtaisai.

Grįžkite į mane su prietaisų sąrašas aprašyta aukščiau.

Taip pat, yra Windows XP Professional kopija tikrai? Tai padės nustatyti jūsų tolesnius veiksmus, kaip įdiegti tvarkykles įrenginių.
Old Sausis 27, 2008, 17:37
Naujas Narys

Default Bevielis tinklas

Hi there! ačiū už pagalbą. Mano XP "yra autentiška. Aš po to, ką jūs man pasakė, ir aš pamačiau, klaustuko (?) šalia kitų įtaisų. pagal jį, aš pamačiau, klaustuko (?) kartu su šauktukas (!) šalia TINKLO kontrolierius. What am supposed to do next? ačiū!
Old Sausis 28, 2008, 01:24
Narys

Default Bevielis tinklas

Paleiskite Windows Update ", kai jis sako," Express "arba" Pasirinktinis "pasirinkite "Kita". (jums gali tekti įdiegti kitų naujinimų first)

Tai bus nustatyti trūkstamas tvarkykles ir automatiškai rasti tinkamą tvarkyklę, kad prietaisas.

Occaisionally Windows naujinimas neranda tvarkyklės tam daro / modeliai. Jei tai yra tuo atveju, turėsite kreiptis į savo nešiojamojo kompiuterio gamintojo svetainėje ir atsisiųskite atitinkamą tvarkyklę Markė / modelis nešiojamas.

Hope this helps!

Jon
Old 29 sausis 2008, 23:30
Naujas Narys

Default Bevielis tinklas

Thanks a lot!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas Samantha0101 Networking, Modems & VoIP 7 16 spalis 2008 07:34
Belaidis tinklas - ne siuntimo tinklo adresas Samantha0101 Networking, Modems & VoIP 4 24 rugsėjis 2008 07:37
Bevielis tinklas Ken.p Networking, Modems & VoIP 4 Kovas 17, 2008 03:26
Bevielis tinklas wemyss1960 Networking, Modems & VoIP 4 Lapkritis 21, 2007 15:26
WPA belaidžio tinklo Psychaospath Virus, Spyware & Security 3 19 liepa 2007 09:33
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.