![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there! naujas čia šiame forume ... I need some help ... Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kad yra WiFi pasirengusi ... kai nusipirkau ji atėjo su Windows XP Starter Edition. Aš matau savo belaidžio tinklo piktogramą Mano tinklo. didnt turėti galimybę naudotis bevieliu nes aš pakeičiau savo operacinę sistemą Windows XP Professional. po formatavimo ir keisti savo OS, ikona buvo perregistruotas ir mano nešiojamas kompiuteris negali aptikti bevielio tinklo ... Mano universitetas buvo HotSpot bet tada jis neveikia, ... samebody gali man padėti? ačiū! |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip vairuotojas nėra įdiegtas bevielis prietaisas. Atlikite šiuos veiksmus:
Grįžkite į mane su prietaisų sąrašas aprašyta aukščiau. Taip pat, yra Windows XP Professional kopija tikrai? Tai padės nustatyti jūsų tolesnius veiksmus, kaip įdiegti tvarkykles įrenginių. |
|
| |||
| |||
| Hi there! ačiū už pagalbą. Mano XP "yra autentiška. Aš po to, ką jūs man pasakė, ir aš pamačiau, klaustuko (?) šalia kitų įtaisų. pagal jį, aš pamačiau, klaustuko (?) kartu su šauktukas (!) šalia TINKLO kontrolierius. What am supposed to do next? ačiū! |
|
| |||
| |||
| Paleiskite Windows Update ", kai jis sako," Express "arba" Pasirinktinis "pasirinkite "Kita". (jums gali tekti įdiegti kitų naujinimų first) Tai bus nustatyti trūkstamas tvarkykles ir automatiškai rasti tinkamą tvarkyklę, kad prietaisas. Occaisionally Windows naujinimas neranda tvarkyklės tam daro / modeliai. Jei tai yra tuo atveju, turėsite kreiptis į savo nešiojamojo kompiuterio gamintojo svetainėje ir atsisiųskite atitinkamą tvarkyklę Markė / modelis nešiojamas. Hope this helps! Jon |
|
| |||
| |||
| Thanks a lot! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 7 | 16 spalis 2008 07:34 |
| Belaidis tinklas - ne siuntimo tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 24 rugsėjis 2008 07:37 |
| Bevielis tinklas | Ken.p | Networking, Modems & VoIP | 4 | Kovas 17, 2008 03:26 |
| Bevielis tinklas | wemyss1960 | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 21, 2007 15:26 |
| WPA belaidžio tinklo | Psychaospath | Virus, Spyware & Security | 3 | 19 liepa 2007 09:33 |
| Temos įrankiai | |
| |