mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Bezvadu tīkls

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 27, 2008, 00:56
New Member Group

hi there! new here šajā forumā ... Man ir vajadzīga neliela palīdzība ... i ir klēpjdators, kas ir WIFI gatava ... kad es pirkusi to nāca ar Windows XP Starter Edition. Es redzu savu bezvadu tīkla ikona manā tīkla savienojumus. didn't ir iespēja izmantot WiFi, jo man izmainīja manu operētājsistēmu Windows XP Professional. pēc formating un mainīt manus OS ikona bija aizgājuši, un mans klēpjdators nevar noteikt bezvadu tīklu ... manas universitātes bija hotspot, bet tad tas doesn't darbam ... var samebody help me? pateicība!
Old Janvāris 27, 2008, 02:28
Loceklis

Līdzīgi kā vadītājs nav uzstādīta bezvadu ierīci.

Rīkojieties šādi:
  1. Noklikšķiniet uz Sākums.
  2. Right Click on Mans dators.
  3. Izvēlēties Īpašības.
  4. Noklikšķiniet uz Hardware Tab.
  5. Noklikšķiniet uz Device Manager.
Tagad redzētu, vai tur ir jebkura jautājuma zīmes (?) Vai izsaukuma zīmes (!) Pie jebkuras ierīces.

Atgriezties uz mani ar ierīču saraksts aprakstīts iepriekš.

Tāpat arī ir Windows XP Professional īsts? Šajā noteiks jūsu turpmākos pasākumus, par to, kā uzstādīt savu dzinējspēku iekārtu.
Old Janvāris 27, 2008, 17:37
New Member Group

hi there! Paldies jums par palīdzību. mans XP ir autentiska. Es sekoju lietas, ko tu man, un es redzēju, jautājuma zīme (?) blakus citām ierīcēm. saskaņā ar to, es redzēju, jautājuma zīme (?) kopā ar izsaukuma zīmi (!) blakus NETWORK CONTROLLER. ko es būtu jādara tālāk? pateicība!
Old Janvāris 28, 2008, 01:24
Loceklis

Palaist Windows Update, kad saka "Express" vai "Custom" izvēlēties "Custom". (jums var būt nepieciešams instalēt citus atjauninājumus pirmā)

Tai būs uzdevums identificēt trūkstošo draiveri un automātiski atrast pareizo draiveri šai ierīcei.

Occaisionally, Windows Update neatrod vadītājiem noteiktu padara / modeļiem. Ja tas tā ir gadījumā, Jums jādodas uz savu klēpjdatoru ražotāja mājas lapu un lejupielādēt attiecīgo draiveri markas / modeļa klēpjdators.

Hope this helps!

Jon
Old Janvāris 29, 2008, 23:30
New Member Group

thanks a lot!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.