![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi there! nowy tutaj na tym forum ... Potrzebuję pomocy ... mam laptopa, który jest gotowy WIFI ... Kupiłem ją, kiedy to wraz z systemem Windows XP Starter Edition. Widzę mój ikonę sieci bezprzewodowej w mojej sieci. didnt mieć szansę na wykorzystanie wifi bo zmieniłem system operacyjny Windows XP Professional. po formatowania i zmianę moich OS, ikona udał i mój laptop nie wykrywa sieci bezprzewodowej ... mój uniwersytet był hotspot ale to doesnt work ... samebody może mi pomóc? dzięki! |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak sterownik nie jest zainstalowany na urządzeniu bezprzewodowym. Następujące kroki:
Wracaj do mnie z listy urządzeń, jak opisano powyżej. Ponadto, jest kopia Windows XP Professional prawdziwego? Pozwoli to określić następne kroki, w jaki sposób zainstalować sterowniki dla urządzenia. |
|
| |||
| |||
| hi there! Dziękujemy za pomoc. mój XP jest oryginalny. I po co mi i widziałem znak zapytania (?) obok innych urządzeń. zgodnie z nim, widziałem znak zapytania (?) wraz z wykrzyknikiem (!) obok kontrolera sieci. Jestem co powinniśmy zrobić? dzięki! |
|
| |||
| |||
| Uruchom Windows Update, gdy mówi, "Express" lub "niestandardowe" wybrać opcję "Custom". (może być konieczne zainstalowanie innych aktualizacji pierwszy) Pozwoli to zidentyfikować brakujące sterowniki i automatycznie znaleźć poprawny sterownik dla tego urządzenia. Occaisionally, witryna Windows Update nie może znaleźć sterowników do niektórych czyni / modeli. W takim przypadku będziesz musiał przejść do laptopa witrynie producenta i pobrać odpowiednie sterownik Marka / model laptopa. Hope this helps! Jon |
|
| |||
| |||
| Thanks a lot! |
![]() |
|
| Zakładki |