![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut! noi aici în acest forum ... Am nevoie de ajutor ... Am un laptop care WIFI este gata ... când am cumpărat-o a venit cu un Windows XP Starter Edition. i-mi pot vedea pictograma de reţea fără fir în conexiunile de reţea. didnt au şansa de a utiliza Internet WI-FI pentru ca eu mi-a schimbat sistemul de operare la Windows XP Professional. după formating şi schimbarea meu OS, icoana a fost plecat şi laptop-ul meu nu poate detecta de reţea fără fir ... Universitatea meu a fost un hotspot, dar apoi a doesnt work ... samebody poate să mă ajute? mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Se pare că şoferul nu este instalat aparatul de radio. Urmaţi aceşti paşi:
Întoarce-te la mine cu o lista de dispozitive, după cum este descris mai sus. De asemenea, este o copie a Windows XP Professional autentic? Acest lucru vă va stabili următorii paşi cu privire la modul de a instala driver-ele dvs. de dispozitive. |
|
| |||
| |||
| Salut! vă mulţumim pentru ajutorul. XP meu este original. L-am urmarit la lucrurile pe care mi-ai spus şi am văzut un semn de întrebare (?) alaturi de alte dispozitive. sub ea, am văzut un semn de întrebare (?), împreună cu un semn de exclamare (!) de lângă NETWORK Controller. ceea ce am să fac în continuare? mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Rula Windows Update, când se spune "Express" sau "Custom", alegeţi "Custom". (poate fi necesar să instalaţi alte actualizări primul) Aceasta va identifica lipsă de drivere şi găsi automat corect driverul pentru acel dispozitiv. Occaisionally, Windows Update nu găseşte driver-ele pentru anumite face / modele. În acest caz, va trebui să merg la laptop-ului dvs. pe site-ul producătorului şi descărca driver relevante pentru marca / model de laptop. Sper că acest lucru vă va ajuta! Jon |
|
| |||
| |||
| Multumesc mult! |
![]() |
|
| Marcaje |