![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj! nový tu na tomto fóre ... Potrebujem pomoc ... Mám notebook, ktorý je pripravený WIFI ... Kúpil som ju, keď to prišlo s Windows XP Starter Edition. Vidím svoj ikonu bezdrôtovej siete v mojom sieťové pripojenie. didnt mať možnosť používať wifi, pretože som to zmenil môj operačný systém Windows XP Professional. po formátovanie a zmenu môj OS, ikona bola preč a my laptop nemôže detekovať bezdrôtovej siete ... mojej univerzity bol hotspot, ale potom sa to doesnt práce ... samebody môžete mi pomoct? vďaka! |
|
| |||
| |||
| Znie to ako vodič nie je nainštalovaný na bezdrôtový prístroj. Postupujte nasledovne:
Vrať sa ku mne zoznam zariadení, ako je popísané vyššie. Tiež je kópia Windows XP Professional skutočné? To bude zistiť, aký ďalší postup na tom, ako nainštalovať ovládače pre vaše zariadenia. |
|
| |||
| |||
| Ahoj! děkuji za pomoc. mojich XP je pravá. Sledoval som to, čo ste mi povedal, a já viděl, otáznik (?) Vedľa inými zariadeniami. pod ňou, videl som otáznikom (?) spolu s výkričník (!) vedľa SIETIE CONTROLLER. Čo som mala robiť ďalej? vďaka! |
|
| |||
| |||
| Spustite systém Windows Update, keď hovorí 'Express' alebo' Vlastné 'vybrať 'Vlastné'. (bude možno potrebné nainštalovať ďalšie aktualizácie prvá) To určí chýbajúce ovládače a automaticky nájsť správny ovládač pre tento prístroj. Occaisionally, Windows Update nenašiel ovládače pre niektoré robí / modelov. Pokiaľ ide o tento prípad, budete sa musieť obrátiť na výrobcu vášho notebooku stránke a stiahnuť príslušné ovládače pre váš Značka / model notebooku. Hope this helps! Jon |
|
| |||
| |||
| díky moc! |