![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере! ново у овом форуму ... ја потреба некакав помоћ ... Имам лаптоп који је УИФИ спремна ... кад сам га купио је дошао са Уиндоус КСП Стартер издање. Ја могу да видим мој икону бежичне мреже у моје мрежне везе. није имати прилику да користе УиФи јер сам променио мој оперативног система на Уиндоус КСП Профессионал. након форматинг и мијењање мој ОС, икона је отишао и мој лаптоп не може препознати бежичне мреже ... мој је био усијан глава универзитету, али онда се посао ... самебоды може помоћ мене? хвала!
|
|
|
|||
|
|||
|
Звучи као управљачки програм није инсталиран на бежични уређај.
Следите ове кораке:
Добити натраг к мени са листом уређаја као што је горе описано. Такође, је копија Уиндоус КСП Профессионал оригиналан? То ће одредити наредне кораке о томе како да бисте инсталирали управљачке програме за уређаје. |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере! хвала вам за помагање. мој КСП генуине. И након што вам је рекао мене, а ја видео упитник (?) Поред друге уређаје. под њим сам видео упитник (?) заједно са знаком узвика (!) поред МРЕЖА контролер. оно што сам требао да урадим? хвала!
|
|
|
|||
|
|||
|
Трчање Уиндоус Упдате, ако се каже "Експресс" или "Прилагођено" изаберите 'Цустом'. (Ви мај морати да инсталирате исправке других фирст)
То ће утврдити нестало возача и аутоматски пронаћи исправан управљачки програм за тај уређај. Оццаисионаллы, Уиндоус Упдате неће наћи дривер за одређене чини / модела. У том случају, мораћете ћете отићи у ваш лаптоп произвођача вебсајт и преузимање датотека возач релевантне за ваш маке / модел лаптоп. Надам се ово помаже! Јон |
|
|
|||
|
|||
|
пуно хвала!
|