![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba! Bu forumda yeni ... Biraz yardıma ihtiyacım var ... Bir dizüstü bilgisayar bu WIFI hazır var ... Ne zaman bir pencere ile birlikte aldım Starter Edition XP. benim ağ bağlantıları Kablosuz ağ simgesini görebilirsiniz. didnt şansını WiFi kullanımı nedeniyle Windows için işletim sistemi değişti profesyonel XP. Biçimlendirme ve OS değiştirdikten sonra, simge ve dizüstü bilgisayar, kablosuz ağ tespit edemezsiniz gitmişti ... benim üniversite bir hotspot ama sonra doesnt iş ... samebody bana yardımcı olabilir? teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Sürücü gibi kablosuz cihaz için yüklü değil. Şu adımları izleyin:
Bana geri yukarıdaki gibi cihazların bir listesini alın. Ayrıca, Windows XP Professional ve kopya orijinal? İşte cihazlar için sürücüleri kurmak için bir sonraki adımları belirleyecektir. |
|
| |||
| |||
| Merhaba! yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. benim XP orijinal olduğunu. O bana ve ben söyledim şeyleri takip DİĞER CİHAZLAR (?) yanında bir soru işareti gördüm. altında, bir ünlem işareti AĞI denetleyici (!) işaretiyle (?) ile birlikte bir soru işareti gördüm. ne yapılması gerekiyordu ki? teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Çalıştır'ı Windows Update zaman 'Hızlı' ya da 'Özel' seçim diyor 'Özel'. (diğer güncellemeleri ilk yükleme) olabilir Bu sürücüler eksik tespit ve otomatik olarak bir cihaz için doğru sürücüyü bulun. Occaisionally, Windows Update sağlar sürücülerini bulmak değil / modelleri. Bu durumda, kendi dizüstü bilgisayar üreticisinin web sitesine gidin ve Marka / dizüstü modeli için ilgili sürücü indirmek olacaktır. Hope this helps! Jon |
|
| |||
| |||
| thanks a lot! |