менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Бездротова мережа

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 00:56
Нові члени групи

Default Бездротова мережа

Привіт там! Тут вперше на цьому форумі ... Мені потрібна допомога ... У мене є ноутбук, який WIFI готова ... Коли я купила він прийшов з Windows XP Starter Edition. Я бачу, мій значок бездротової мережі в моїй мережними з'єднаннями. Didn't мають можливість користуватися WiFi, тому що я змінив свою операційну систему Windows XP Professional. Після форматування і зміни моєї ОС, ікона зникла, і мій ноутбук не може виявити бездротову мережу ... мій університет був Точка але тоді це оленяча шкіра робота ... samebody можете мені допомогти? спасибо!
Old 27 січня 2008, 02:28
Член групи

Схоже, що драйвер не встановлено для бездротових пристроїв.

Виконайте наступні дії:
  1. Натисніть на Початок.
  2. Клацніть правою кнопкою на Мій комп'ютер.
  3. Виберіть Властивості.
  4. Натисніть на Вкладка Обладнання.
  5. Натисніть на Диспетчер пристроїв.
Тепер подивимося, бачте є яка-небудь знаків питання (?) Або знак оклику (!) Поряд з будь-яким пристроям.

Get Back To Me список пристроїв, як описано вище.

Крім того, є копією Windows XP Professional справжній? Це дозволить визначити подальші кроки з встановлення драйверів для пристроїв.
Old 27 січня 2008, 17:37
Нові члени групи

Привіт там! Дякую Вам за допомогу. моя XP є справжньою. Я стежив за те, що ви сказали мені, і я бачив знак питання (?) Поруч інших пристроїв. під ним, я бачив знак питання (?) разом із знаком оклику (!) поряд з мережевий контролер. Що я повинен робити далі? спасибо!
Old 28 січня 2008, 01:24
Член групи

Запустіть Windows Update, коли він говорить: "Експрес" або "Custom" вибрати 'Custom'. (можливо, вам доведеться встановити інші оновлення перша)

Це дозволить визначити відсутність драйверів і автоматично знайти правильний драйвер для цього пристрою.

Occaisionally, Windows Update не знайшла драйверів для деяких робить / моделей. Якщо це так, то вам доведеться йти на сайт виробника вашого ноутбука і завантажити відповідний драйвер для вашої марці / моделі ноутбуків.

Сподіваюсь це допоможе!

Йон
Old 29 січня 2008, 23:30
Нові члени групи

Спасибо большое!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Uni бездротова мережа не працює з робочим столом - ні мережевої адреси Samantha0101 Мережа, Модеми & VoIP 7 16 жовтня 2008 07:34
Бездротова мережа - мережа не посилає адреса Samantha0101 Мережа, Модеми & VoIP 4 24 вересня 2008 07:37
Бездротова мережа Ken.p Мережа, Модеми & VoIP 4 17 березня 2008 03:26
Бездротова мережа wemyss1960 Мережа, Модеми & VoIP 4 21 листопада 2007 15:26
WPA бездротову мережу Psychaospath Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 19 липня 2007 09:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.