![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там! Тут вперше на цьому форумі ... Мені потрібна допомога ... У мене є ноутбук, який WIFI готова ... Коли я купила він прийшов з Windows XP Starter Edition. Я бачу, мій значок бездротової мережі в моїй мережними з'єднаннями. Didn't мають можливість користуватися WiFi, тому що я змінив свою операційну систему Windows XP Professional. Після форматування і зміни моєї ОС, ікона зникла, і мій ноутбук не може виявити бездротову мережу ... мій університет був Точка але тоді це оленяча шкіра робота ... samebody можете мені допомогти? спасибо! |
|
| |||
| |||
| Схоже, що драйвер не встановлено для бездротових пристроїв. Виконайте наступні дії:
Get Back To Me список пристроїв, як описано вище. Крім того, є копією Windows XP Professional справжній? Це дозволить визначити подальші кроки з встановлення драйверів для пристроїв. |
|
| |||
| |||
| Привіт там! Дякую Вам за допомогу. моя XP є справжньою. Я стежив за те, що ви сказали мені, і я бачив знак питання (?) Поруч інших пристроїв. під ним, я бачив знак питання (?) разом із знаком оклику (!) поряд з мережевий контролер. Що я повинен робити далі? спасибо! |
|
| |||
| |||
| Запустіть Windows Update, коли він говорить: "Експрес" або "Custom" вибрати 'Custom'. (можливо, вам доведеться встановити інші оновлення перша) Це дозволить визначити відсутність драйверів і автоматично знайти правильний драйвер для цього пристрою. Occaisionally, Windows Update не знайшла драйверів для деяких робить / моделей. Якщо це так, то вам доведеться йти на сайт виробника вашого ноутбука і завантажити відповідний драйвер для вашої марці / моделі ноутбуків. Сподіваюсь це допоможе! Йон |
|
| |||
| |||
| Спасибо большое! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Uni бездротова мережа не працює з робочим столом - ні мережевої адреси | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 жовтня 2008 07:34 |
| Бездротова мережа - мережа не посилає адреса | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 вересня 2008 07:37 |
| Бездротова мережа | Ken.p | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 17 березня 2008 03:26 |
| Бездротова мережа | wemyss1960 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 21 листопада 2007 15:26 |
| WPA бездротову мережу | Psychaospath | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 19 липня 2007 09:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |