![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бяхме като някои проблеми с мрежата, в нашия дом напоследък. Имахме техник от Хартата дойдеш и той каза, че проблемът е най-вероятно с настройките на нашия рутер. Той очевидно не може да се забъркваш с него самия, така имам нужда от помощ с конфигурирането него. Нашите рутер е NETGEAR WPN824 модел. Оценявам всяка помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви проблеми са точно като теб?
| |||
| |||
| Ами за последната седмица нашата интернет връзка е просто спря работа, но тя казва, че нашата мрежа е все още и да вървят. |
|
| |||
| |||
| ОК Първо имаш модем aswel като рутер? ако е така следвайте тези стъпки, Завийте на вашия Интернет доставчик модем, изчакайте 10 минути да го върна на тогава включване вашия рутер отново и се опитват и да се свърже към интернет, ако това hasn't фиксирани Проблемът ми sugest които сте задали на рутер към defualt и си пробвайте prossess това ще alow всяко permisions, че може и да се блокира връзката си с интернет. Ако това Стил dosent работа Препоръчвам ви говоря с вас ISP и ги помолете да тествате вашата линия Стил радост, ако не опитаме, свързваща друг компютър / wirless устройство към вашата мрежа и след това вижте дали имате достъп до Интернет. |
|
| |||
| |||
| Аз действително unplugging опитах всичко и включване ги върна след чакат в продължение на няколко минути и тя изглежда като тя работи. Връзките архивирате но нямам представа дали тя ще продължи, или ако той просто ще изляза отново след няколко часа, като му били прави за последната седмица. Също така, аз не знам дали това е свързано, но на интернет връзката на моя лаптоп е нещо бавно сега. |
|
| |||
| |||
| Ами в Ал fairnness здрач, какъв е вашият размер conenction къде в света се намирате по света, също зависи от това колко сте използвате вашия дом conenction и кога да го направиш по време на пиковите пъти? Надявам се това да помогне половинка. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с NETGEAR Rangemax Безжичен рутер кабел WPN824 V3 | gareth336 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24 април 2008 09:51 |
| Проблем свързване към безжична мрежа ... | Jamie839 | В мрежа, модеми & VoIP | 8 | 2-ро Апр 2008 13:24 |
| Безжична мрежа проблем | darkblueblood | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 18 ноември 2007 03:36 |
| NETGEAR Безжични проблем ... вируса? | smith4841 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 25-ти септември 2007 12:25 |
| NETGEAR безжична проблем | jamesckd | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 4-ти септември 2007 11:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |