![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχουμε ήδη έχουν κάποια προβλήματα με το δίκτυο στο σπίτι μας τελευταία. Είχαμε μια τεχνικός από ναυλωμένες έρθω και είπε ότι το πρόβλημα ήταν πιο πιθανό με τις ρυθμίσεις για μας δρομολογητή. Είναι προφανώς δεν επιτρέπεται να είναι χάλια με τον εαυτό του γι 'αυτό χρειάζεται κάποια βοήθεια με τη ρύθμιση αυτή. Router μας είναι ένα μοντέλο Netgear WPN824. Εκτιμώ οποιαδήποτε βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι πρόβλημα έχει ακριβώς είσαι;
| |||
| |||
| Λοιπόν για την τελευταία εβδομάδα μας σύνδεση με το Διαδίκτυο έχει μόλις σταμάτησε να λειτουργεί, αλλά λέει ότι μας δίκτυο είναι ακόμη συσταθεί και να λειτουργήσει. |
|
| |||
| |||
| ok Καταρχάς έχετε ένα μόντεμ aswel όπως ο δρομολογητής; αν ναι, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, Γυρίστε από την υπηρεσία παροχής Internet modem, περιμένετε 10 λεπτά ανοίξετε πάλι, για στρίβετε δρομολογητή σας πίσω για και δοκιμάστε και την εκ νέου σύνδεση με το internet και αν αυτό το πρόβλημα hasn't καθορίζεται i sugest ότι έχετε ορίσει το router πίσω στην defualt και προσπαθήστε εκ νέου την prossess αυτό θα alow κάθε permisions ότι ίσως να μπλοκάρει τη σύνδεσή σας στο Internet. εάν αυτό Stil dosent εργασία σας συνιστώ να μιλήσω μαζί σας ISP και να τους ζητήσετε να σας δοκιμή Stil γραμμή εάν δεν προσπαθήσουμε χαρά που συνδέει έναν άλλο υπολογιστή / wirless συσκευή με το δίκτυο και στη συνέχεια να δείτε αν έχετε πρόσβαση στο Internet. |
|
| |||
| |||
| Ι πραγματικά προσπάθησε αποσυνδέσετε τα πάντα και να συνδέσετε τα πίσω σε περιμένει μετά από λίγα λεπτά και φαίνεται ότι λειτούργησε. Οι συνδέσεις μέχρι πίσω, αλλά δεν έχω ιδέα αν θα διαρκέσει ή αν θα πήγαινε πάλι σε λίγες ώρες, όπως και οι εδώ και για την τελευταία εβδομάδα. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι συναφείς, αλλά η σύνδεση στο Internet για φορητό υπολογιστή μου είναι το είδος αργή τώρα. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν στο fairnness al σούρουπο, τι μεγέθους είναι το δικό σας conenction όπου στον κόσμο σας που βρίσκονται στον κόσμο, εξαρτάται επίσης από το ποσό που έχετε χρησιμοποιήσει το σπίτι σας conenction και όταν το κάνουμε, κατά τις ώρες αιχμής; ελπίδα αυτό βοηθά mate. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα με Netgear Wireless RangeMax καλώδιο router WPN824 V3 | gareth336 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 24 Απρ 2008 09:51 |
| Πρόβλημα σύνδεσης με ασύρματο δίκτυο ... | Jamie839 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 8 | 2 Απρ 2008 13:24 |
| Ασύρματο δίκτυο πρόβλημα | darkblueblood | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 18 Νοε 2007 03:36 |
| Netgear Wireless πρόβλημα ... ιός;; | smith4841 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 25η Σεπ 2007 12:25 |
| Netgear wireless πρόβλημα | jamesckd | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 4η Sep 2007 11:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |