manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Wireless Network Problem - Netgear Model WPN824

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 12:02
Member Group

Default Wireless Network Problem - Netgear Model WPN824

Mi smo bili neki imaju poteškoća s mrežom u našoj kući u zadnje vrijeme. Mi smo imali tehničar od čarter doći i on je rekao da je problem najvjerojatnije u ruter postavke na naš. On je navodno nije dozvoljeno nered s njom sebe tako da trebam neki pomoć sa configuring Internet.

Naš ruter je Netgear model WPN824. Cijenim bilo kakve pomoći.
Old 23. lipnja 2009, 12:10
Administrator Group

Što poteškoća imate točno?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. lipnja 2009, 13:40
Member Group

Pa za posljednji tjedan našu internet vezu upravo je prestao raditi, ali on kaže da je naša mreža još uvijek gore i trčanje.
Old 23. lipnja 2009, 17:35
Donatorska Grupa

ok Prvo imate modem aswel kao ruter?
ako je tako onda slijedite ove korake,
Skrenite Vašeg ISP modem, pričekajte 10 minuta ga natrag na
skrenuti nazad na vaš usmjerivač
i pokušati ponovno spojiti na internet ako ovaj hasn't stalnih problema i sugest da namjestite natrag na defualt ruter i ponovo pokušajte prossess ovo će alow bilo koje permisions da možda biti blokiranje internetske veze.
ako ovaj stil dosent rad preporučujem vam govorim s tobom ISP i zamolite ih za testiranje svog linija STIL ako nema radosti pokušajte povezivanje drugog računala / wirless uređaja na vašoj mreži, a zatim pogledajte ako imate pristup internetu.
Old 23. lipnja 2009, 17:45
Member Group

JA zaista pokušao unplugging sve i plugging ih natrag na čekanju nakon što za nekoliko minuta i čini se kao da je radio. Veze kopiju ali Imam nijedan ideja ako Internet će trajati, ili ako će samo izaći ponovo za nekoliko sati kao i njegov su radili za prošli tjedan. Također, ne znam ako to se odnose na priključak za internet, ali na moj laptop je vrsta sporog odmah.
Old 24. lipnja 2009, 00:35
Donatorska Grupa

Dobro al fairnness sumrak, što je tvoj conenction veličini u svijetu, gdje ste smješteni u svijetu, također ovisi o tome koliko vi koristite svoj dom conenction i kada to učiniti vrhom tijekom puta?
nada ovo pomaže drugarica.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.