![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mi smo bili neki imaju poteškoća s mrežom u našoj kući u zadnje vrijeme. Mi smo imali tehničar od čarter doći i on je rekao da je problem najvjerojatnije u ruter postavke na naš. On je navodno nije dozvoljeno nered s njom sebe tako da trebam neki pomoć sa configuring Internet. Naš ruter je Netgear model WPN824. Cijenim bilo kakve pomoći. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što poteškoća imate točno?
| |||
| |||
| Pa za posljednji tjedan našu internet vezu upravo je prestao raditi, ali on kaže da je naša mreža još uvijek gore i trčanje. |
|
| |||
| |||
| ok Prvo imate modem aswel kao ruter? ako je tako onda slijedite ove korake, Skrenite Vašeg ISP modem, pričekajte 10 minuta ga natrag na skrenuti nazad na vaš usmjerivač i pokušati ponovno spojiti na internet ako ovaj hasn't stalnih problema i sugest da namjestite natrag na defualt ruter i ponovo pokušajte prossess ovo će alow bilo koje permisions da možda biti blokiranje internetske veze. ako ovaj stil dosent rad preporučujem vam govorim s tobom ISP i zamolite ih za testiranje svog linija STIL ako nema radosti pokušajte povezivanje drugog računala / wirless uređaja na vašoj mreži, a zatim pogledajte ako imate pristup internetu. |
|
| |||
| |||
| JA zaista pokušao unplugging sve i plugging ih natrag na čekanju nakon što za nekoliko minuta i čini se kao da je radio. Veze kopiju ali Imam nijedan ideja ako Internet će trajati, ili ako će samo izaći ponovo za nekoliko sati kao i njegov su radili za prošli tjedan. Također, ne znam ako to se odnose na priključak za internet, ali na moj laptop je vrsta sporog odmah. |
|
| |||
| |||
| Dobro al fairnness sumrak, što je tvoj conenction veličini u svijetu, gdje ste smješteni u svijetu, također ovisi o tome koliko vi koristite svoj dom conenction i kada to učiniti vrhom tijekom puta? nada ovo pomaže drugarica. |