kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Vezeték nélküli hálózati probléma - Modell Netgear WPN824

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 12:02
Csoport tagja

Már egy kis gondom a hálózat nálunk mostanában. Volt egy technikus a charter Gyere és azt mondta, hogy a probléma valószínűleg a beállításokat a routeren. Ő nyilván nem engedni, hogy a rendetlenség maga így Kell egy kis segítség a konfigurálásakor meg.

A router egy Netgear WPN824 modell. I appreciate any help.
Old Június 23 2009, 12:10
Administrator Group

Mi baj van akkor annak pontosan?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 23 2009, 13:40
Csoport tagja

Nos a múlt heti internetes kapcsolat csak abbahagyta, de azt mondja, hogy a hálózat is, és fut.
Old Június 23 2009, 17:35
Donor Group

OK Először ugye van egy modem aswel, mint a router?
Ha igen, akkor kövesse az alábbi lépéseket,
Kapcsolja be az ISP modem, várjon 10 percig kapcsolja vissza
majd fordítsa el a router vissza
és próbálja meg újra csatlakozni az internetre, ha ez a probléma hasn't rögzített i sugest hogy állítsa vissza a router defualt és újra megpróbál a prossess ez alow minden permisions talán lehet, hogy blokkolja az internetkapcsolatot.
Ha ez a stil adag munkát ajánlani beszél veled ISP, és felkéri őket, hogy teszteljék a sort, ha nem az öröm stil Próbálja egy másik számítógépen / wirless készüléket a hálózatra, majd nézd meg, van internet hozzáférés.
Old Június 23 2009, 17:45
Csoport tagja

Én valóban mindent megpróbált kihúzásával és bedugásával vissza után vár néhány percet, és úgy tűnik, mintha ez munkás. A csatlakozások vissza, de fogalmam sincs, ha ez utóbbi, vagy ha csak kimegyek újra pár óra múlva, mint az tette az elmúlt héten. Is, nem tudom, ha ez kapcsolódik az internet-kapcsolat, de az én laptop egyfajta lassú most.
Old Június 24 2009, 00:35
Donor Group

Hát az al fairnness dusk, milyen méretű a conenction, ahol a világ ön található a világ, attól is függ, hogy mennyire használja az otthoni conenction és ha nincs ez a csúcsidőszakokban szer?
remélem ez segít haver.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.