![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már egy kis gondom a hálózat nálunk mostanában. Volt egy technikus a charter Gyere és azt mondta, hogy a probléma valószínűleg a beállításokat a routeren. Ő nyilván nem engedni, hogy a rendetlenség maga így Kell egy kis segítség a konfigurálásakor meg. A router egy Netgear WPN824 modell. I appreciate any help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi baj van akkor annak pontosan?
| |||
| |||
| Nos a múlt heti internetes kapcsolat csak abbahagyta, de azt mondja, hogy a hálózat is, és fut. |
|
| |||
| |||
| OK Először ugye van egy modem aswel, mint a router? Ha igen, akkor kövesse az alábbi lépéseket, Kapcsolja be az ISP modem, várjon 10 percig kapcsolja vissza majd fordítsa el a router vissza és próbálja meg újra csatlakozni az internetre, ha ez a probléma hasn't rögzített i sugest hogy állítsa vissza a router defualt és újra megpróbál a prossess ez alow minden permisions talán lehet, hogy blokkolja az internetkapcsolatot. Ha ez a stil adag munkát ajánlani beszél veled ISP, és felkéri őket, hogy teszteljék a sort, ha nem az öröm stil Próbálja egy másik számítógépen / wirless készüléket a hálózatra, majd nézd meg, van internet hozzáférés. |
|
| |||
| |||
| Én valóban mindent megpróbált kihúzásával és bedugásával vissza után vár néhány percet, és úgy tűnik, mintha ez munkás. A csatlakozások vissza, de fogalmam sincs, ha ez utóbbi, vagy ha csak kimegyek újra pár óra múlva, mint az tette az elmúlt héten. Is, nem tudom, ha ez kapcsolódik az internet-kapcsolat, de az én laptop egyfajta lassú most. |
|
| |||
| |||
| Hát az al fairnness dusk, milyen méretű a conenction, ahol a világ ön található a világ, attól is függ, hogy mennyire használja az otthoni conenction és ha nincs ez a csúcsidőszakokban szer? remélem ez segít haver. |