![]() |
|
| |||
| |||
| אנחנו כבר כמה נתקל בבעיות עם הרשת בבית שלנו לאחרונה. היה לנו טכנאי מ Charter לבוא והוא אמר כי הבעיה היא כנראה עם הגדרות הנתב שלנו. הוא כנראה לא מורשים להתעסק עם זה בעצמו אז אני צריך קצת עזרה בהגדרת אותו. הנתב שלנו היא Netgear דגם WPN824. אני מעריך את כל העזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה נתקל בבעיה בדיוק?
| |||
| |||
| ובכן בשבוע שעבר את חיבור האינטרנט שלנו יש פשוט הפסיק לעבוד, אבל זה אומר כי הרשת שלנו עדיין והפעלה. |
|
| |||
| |||
| אישור ראשית יש לך מודם aswel בתור נתב? אם כך אז בצע את הפעולות הבאות, הפעל את ספק שירותי האינטרנט של המודם, המתן 10 דקות להפעיל שוב אז להפעיל שוב את הנתב ולנסות שוב להתחבר לאינטרנט אם זה hasn't תיקנו את הבעיה אני sugest שהגדרת את הנתב לראש defualt מחדש נסה את זה prossess יהיה alow כל permisions כי אולי להיות חוסם את החיבור לאינטרנט. אם זה stil dosent העבודה אני ממליץ לך לדבר עם ספק האינטרנט ולבקש את אותם כדי לבדוק את השורה stil שמחה אם לא תנסה בחיבור אחר במחשב / wirless התקן לרשת שלך ואז נראה אם יש לך גישה לאינטרנט. |
|
| |||
| |||
| אני באמת שניסיתי unplugging הכל פקיקה אותם שוב לאחר המתנה של כמה דקות, וזה נראה כאילו זה עובד. לגבות את החיבורים אבל אין לי מושג אם הוא יהיה האחרון, או אם זה יהיה רק לצאת שוב בעוד מספר שעות כמו שלו היה עושה את השבוע שעבר. כמו כן, אני לא יודע אם זה קשור אבל את החיבור לאינטרנט על הנייד שלי הוא סוג של איטי עכשיו. |
|
| |||
| |||
| ובכן ב fairnness אל אפלולית, מה המידה שלך היא conenction בעולם שבו אתה ממוקם בעולם, גם תלוי כמה אתה משתמש שלך הביתה conenction וכאשר אתה עושה את זה בזמן שיא פעמים? מקווה שזה עזר לך חבר. |