![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Mes jau turintys kai kurių mūsų namuose tinklas pastaruoju metu kyla problemų. Mes turėjome iš chartijos technikas ateis ir jis sakė, kad problema greičiausiai su mūsų maršrutizatorių nustatymus. Jis matyt neleidžiama mess with jis pats taip man reikia su konfigūravimas jį padėti.
Mūsų router Netgear modelis WPN824. I appreciate any help. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas problemų Ar turite tiksliai?
|
|||
|
|||
|
Na, praeitą savaitę mūsų interneto ryšį turi tiesiog nustojo veikti, bet ji sako, kad mūsų tinklas vis dar veikia.
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai Pirma turite modemą aswel kaip maršrutizatorius?
jei taip, tada atlikite šiuos veiksmus, Paverskite savo IPT modemas, palaukti 10 min pasukti ją atgal sukti router atgal ir bandyti dar kartą prisijungti prie interneto, jei tai hasn't fiksuoto problema i sugest, kad galite nustatyti maršrutizatorių Atgal į defualt ir vėl bandyti prossess tai alow bet permisions kad gal blokuoja interneto ryšį. jei tai Stil dosent darbą aš rekomenduoju jums kalbėti su jumis ISP ir paprašykite jų išbandyti savo liniją stil jei ne džiaugsmą, pabandykite prisijungti kitame kompiuteryje / Wirless įrenginį prie tinklo ir tada pamatyti, jei turite prieigą prie interneto. |
|
|
|||
|
|||
|
Aš iš tikrųjų stengėsi išjungiant viskas ir prijungti juos atgal po to laukti keletą minučių ir atrodo, kad jis dirbo. Sujungimai Atgal į viršų, tačiau aš neįsivaizduoju, jei jis bus paskutinis, arba jei jis bus tiesiog eiti vėl kelias valandas, kaip jos darė praeitą savaitę. Be to, aš nežinau, ar tai susiję, bet internetas mano nešiojamas, yra lėto tipo dabar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Na Al fairnness sutemos, kokio dydžio yra jūsų conenction kurioje pasaulio vietoje esate, esančių visame pasaulyje, taip pat priklauso nuo to, kiek jūs naudojate savo namuose conenction ir kada tai daryti piko valandomis?
Hope this helps mate. |