mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Wireless Network Problem - APC Modelis WPN824

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2009, 12:02
Loceklis

Default Wireless Network Problem - APC Modelis WPN824

Mēs esam bijuši, kuram ir problēmas ar tīkla mūsu mājā pēdējā. Mums bija tehniķis čartera nāk vairāk un viņš teica, ka problēma ir visticamāk ar mūsu maršrutētāja iestatījumus. Viņš acīmredzot nav atļauts sajaukt ar to pats, tāpēc man vajadzīga neliela palīdzība ar konfigurēšanu to.

Mūsu maršrutizēšanas Netgear modelis WPN824. I appreciate any help.
Old Jūnijs 23, 2009, 12:10
Administrator Group

Kādas problēmas ir tev tieši?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 23, 2009, 13:40
Loceklis

Labi pēdējās nedēļas mūsu interneta savienojums ir tikko pārtrauca strādāt, bet saka, ka mūsu tīkls joprojām ir izveidota un darbojas.
Old Jūnijs 23, 2009, 17:35
Donors Group

ok Pirmkārt jums ir modems aswel kā maršrutētāju?
ja ir, tad rīkojieties,
Pagrieziens ISP modemu, pagaidīt 10 min, savukārt to atpakaļ
Tad pagrieziet savu maršrutētāju atpakaļ
un mēģināt atkārtoti izveidot savienojumu ar internetu, ja tas hasn't noteikta problēma man sugest, ka jūs, kas router atpakaļ defualt un vēlreiz mēģiniet prossess tas alow jebkurā permisions, ka varbūt var bloķēt jūsu interneta pieslēgums.
ja tas stil dosent darbu es iesaku jums runāt ar tevi ISP un lūdziet, lai pārbaudītu savu pozīciju stil, ja nav prieka mēģināt savieno citu datoru / wirless ierīce ar tīklu un tad redzēt, ja jums ir interneta pieslēgums.
Old Jūnijs 23, 2009, 17:45
Loceklis

Es tiešām mēģināju unplugging visu un tikt galā viņus atpakaļ pēc negaidot dažas minūtes, un tas šķiet kā tā strādāja. Savienojumi atpakaļ uz augšu, bet man nav ne jausmas, ja tā turpināsies, vai, ja tas vienkārši iziet atkal pāris stundām tāpat kā tās tiek dara pagājušajā nedēļā. Arī es nezinu, ja tas ir saistīts, bet interneta pieslēgums par manu klēpjdators ir sava veida lēns tiesības tagad.
Old Jūnijs 24, 2009, 00:35
Donors Group

Arī Al fairnness krēsla, kāds izmērs ir jūsu conenction kur pasaulē jūs atrodas pasaulē, ir atkarīga arī no tā, cik daudz jums izmantot jūsu mājas conenction un kad jūs to laikā maksimālā reizes?
hope this helps mate.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.