![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am avut unele probleme cu reţeaua, în casa noastră în ultima vreme. Am avut un tehnician de la Carta vin şi a spus că problema a fost, cel mai probabil, cu setarile de pe router. El este, aparent, nu sa permis să-l pui cu el, aşa că am nevoie de ajutor cu configurarea acestuia. Noastră este un router Netgear model WPN824. Apreciez orice ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce probleme ai mai exact?
| |||
| |||
| Ei bine pentru ultima săptămână noastre conexiune la internet a oprit de lucru, dar el afirmă că reţeaua noastră este încă în sus şi să fie difuzate. |
|
| |||
| |||
| În primul rând ok aveţi un modem aswel ca router? dacă este aşa, atunci urmaţi paşii de mai jos, Întoarce-vă ISP-ul de modem, asteapta 10 min sa-l înapoi pe apoi întoarce înapoi pe router şi să încercaţi şi suntem conecta la internet, dacă acest lucru hasn't fix problema i sugest pe care le-aţi stabilit router înapoi la defualt şi re încercaţi prossess aceasta va alow orice permisions că poate să blocheze conexiunea la internet. în cazul în care acest stil de lucru dosent am recomandăm să vorbesc cu tine ISP şi să le cereţi să vă testaţi linie Stil bucurie dacă nu încercaţi să conectaţi un alt computer / wirless aparatul la reţea şi apoi a se vedea dacă aveţi acces la internet. |
|
| |||
| |||
| De fapt am încercat totul unplugging şi introducerea ei în spate, după o aşteptare de câteva minute şi se pare ca a mers. Conexiunile de rezervă, dar nu am nici o idee, dacă aceasta va dura sau doar în cazul în care acesta va ieşi din nou în câteva ore ca sa făcut în ultimele săptămâni. De asemenea, nu stiu daca acesta este, dar legate de conexiunea la Internet de pe laptop-ul meu este un fel de lent, chiar acum. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, în al fairnness întunecare, ceea ce este mărimea dumneavoastră conenction din lume unde esti situat in lume, de asemenea, depinde de cât de mult îl folosiţi-vă acasă conenction şi când o fac în timpul vârfurilor de ori? sper acest lucru vă va ajuta colega. |