![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ми смо били неки имају проблема са мрежом у нашој кући у последње време. Ми смо имали техничар од чартер доћи и он је рекао да је проблем највероватније у рутери подешавања на наш. Он је наводно није дозвољено неред са њом себе тако да ја потреба некакав помоћ са цонфигуринг Интернет. Наш рутери је Нетгеар модел УПН824. Цијеним било какве помоћи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта потешкоћа имате тачно?
| |||
| |||
| Па за посљедњи седмица нашу интернет везу управо је престао да ради, али он каже да је наша мрежа још увек горе и трчање. |
|
| |||
| |||
| ок Прво имате модем асуел као рутери? ако је тако онда следите ове кораке, Скрените Вашег ИСП модем, сачекајте 10 минута га назад на скренути назад на ваш усмјеривач и покушати поново повезати на интернет ако овај хасн'т сталних проблема и сугестију да наместите назад на дефуалт рутери и поново покушајте проссесс ово ће алоу било које пермисионс да можда бити блокирање Интернет везе. ако овај стил досент рад препоручујем вам говорим с тобом ИСП и замолите их за тестирање свог линија СТИЛ ако нема радости покушајте повезивање другог рачунара / уирлесс уређаја на вашој мрежи, а затим погледајте ако имате приступ интернету. |
|
| |||
| |||
| ЈА заиста покушао унплуггинг све и укопчавање их назад на чекању након што за неколико минута и чини се као да је радио. Везе копију али ЈА имати ниједан идеја да то ће трајати, или ако ће само изаћи поново за неколико сати као и његов су радили за прошли викенд. Такође, не знам ако то се односе на прикључак за интернет, али на мој лаптоп је врста спорог одмах. |
|
| |||
| |||
| Добро ал фаирннесс сумрак, што је твој цоненцтион величини у свету, где сте смештени у свету, такође зависи од тога колико ви користите свој дом цоненцтион и када то учините врхом током пута? нада ово помаже другарица. |