![]() |
|
| |||
| |||
| Bizim evde şebeke son birkaç sorun yaşıyorsanız oldum. Biz charter bir teknisyen üzerinde gelmişti ve bu sorunu en çok yönlendiricideki ayarları ile muhtemel olduğunu söyledi. O Anlaşılan o ki, kendisi ile ben yapılandırmakla ilgili yardıma ihtiyacım var karmaşa izniniz yok. Bizim yönlendirici bir Netgear modeli WPN824 olduğunu. Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman tam sorun yaşıyorsanız?
| |||
| |||
| Internet bağlantısı sadece çalışma durdu son hafta Şey için, ancak ağımızdaki halen ayakta ve çalışır durumda olduğunu söyledi. |
|
| |||
| |||
| Öncelikle iyi bir yönlendirici olarak modem aswel var mı? eğer böyle ise o zaman, bu adımları izleyin ISS'nize modemin aç, 10 dakika üzerinde geri dönüş bekleyin sonra yönlendirici tekrar açmak ve deneyin ve internete bağlanmak yeniden bu hasn't size geri defualt için yönlendirici ayarlamak ve bu herhangi bir permisions bu belki İnternet bağlantısı engelleme olmak alow olacak prossess deneyin yeniden Problem sugest sabit. Bu hala dosent eser Sana seninle konuşmak ISS ve hiçbir sevinç başka bir bilgisayara bağlanmayı deneyin çizginin hala test etmek / wirless cihaz şebeke isteyin ve daha sonra da eğer internet erişimi olması önerilir. |
|
| |||
| |||
| Herşeyi prizden çekilmesi gerçekten denedi ve bunları geri tıkama birkaç dakika bekledikten sonra ve bu gibi görünüyor çalıştı. Bağlantıları geri ama eğer veya en son ve eğer sadece tekrar son hafta için yapıyor gibi bir kaç saat içinde gidecek hiç bir fikrim yok. Eğer ancak ilgili benim laptopunda internet bağlantısı yavaş hakkı gibi şimdi de, bilmiyorum. |
|
| |||
| |||
| Şey el fairnness Sis olarak, ne boyutu conenction nerede dünya sizi dünyanın yer de ne kadar ve ev conenction kullanmak zaman pik saatlerde bunu bağlıdır nedir? Bu dostum yardımcı olur umarım. |
![]() |
|
| Bookmarks |