![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
У нас була деяка проблеми з мережею в нашому будинку останнім часом. У нас був техніком із Статуту прийшов і сказав, що проблема, швидше за все, з настройками на маршрутизаторі. Він, мабуть, не дозволили возитися з нею себе так Мені потрібна допомога з налаштуванням його.
Наш маршрутизатор Netgear WPN824 моделі. Я високо ціную будь-яку допомогу. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Які неприємності ти, що має рівно?
|
|||
|
|||
|
Ну за останній тиждень наш інтернет-з'єднання просто перестали працювати, але вона каже, що наша мережа ще й працює.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK По-перше у вас є модем aswel як маршрутизатор?
Якщо так, то виконайте наступні кроки, Увімкніть модем провайдера, почекати 10 хв увімкніть його знову потім включити назад на маршрутизаторі і спробувати повторно підключитися до інтернету, якщо це hasn't Виправлена проблема Я sugest, що ви встановите маршрутизатора до defualt і знов спробувати prossess це буде alow будь-який permisions що, може бути блокування підключення до інтернету. Якщо це стиль роботи доцент Я рекомендую вам у спілкуванні з провайдером і попросіть їх перевірити Вашу лінію стиль, якщо не радість спробуйте підключити інший комп'ютер / Wirless пристрою до мережі і потім побачити, якщо у вас є доступ в інтернет. |
|
|
|||
|
|||
|
Я справді намагався відключення все і підключивши їх назад через кілька хвилин, і здається, що він працював. З'єднання назад вгору, але я поняття не маю, якщо це буде продовжуватися, або якщо він буде просто вийти знову через кілька годин, як і робили протягом останнього тижня. Крім того, я не знаю, якщо це пов'язано, але з'єднання з інтернетом на моєму ноутбуці добрий повільного прямо зараз.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну, в сутінках Аль fairnness, якого розміру Ваша Conenction, де в світі ви знаходитесь у світі, також залежить від того, скільки ви використовуєте ваш будинок Conenction і коли ви робите це в години пік?
сподіваюся, що це допомагає Мат. |