менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Бездротова мережева проблема - NETGEAR модель WPN824

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 12:02
Член групи

Default Бездротова мережева проблема - NETGEAR модель WPN824

У нас була деяка проблеми з мережею в нашому будинку останнім часом. У нас був техніком із Статуту прийшов і сказав, що проблема, швидше за все, з настройками на маршрутизаторі. Він, мабуть, не дозволили возитися з нею себе так Мені потрібна допомога з налаштуванням його.

Наш маршрутизатор Netgear WPN824 моделі. Я високо ціную будь-яку допомогу.
Old 23 червня 2009, 12:10
Адміністратор групи

Які неприємності ти, що має рівно?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 23 червня 2009, 13:40
Член групи

Ну за останній тиждень наш інтернет-з'єднання просто перестали працювати, але вона каже, що наша мережа ще й працює.
Old 23 червня 2009, 17:35
Донор групи

OK По-перше у вас є модем aswel як маршрутизатор?
Якщо так, то виконайте наступні кроки,
Увімкніть модем провайдера, почекати 10 хв увімкніть його знову
потім включити назад на маршрутизаторі
і спробувати повторно підключитися до інтернету, якщо це hasn't Виправлена проблема Я sugest, що ви встановите маршрутизатора до defualt і знов спробувати prossess це буде alow будь-який permisions що, може бути блокування підключення до інтернету.
Якщо це стиль роботи доцент Я рекомендую вам у спілкуванні з провайдером і попросіть їх перевірити Вашу лінію стиль, якщо не радість спробуйте підключити інший комп'ютер / Wirless пристрою до мережі і потім побачити, якщо у вас є доступ в інтернет.
Old 23 червня 2009, 17:45
Член групи

Я справді намагався відключення все і підключивши їх назад через кілька хвилин, і здається, що він працював. З'єднання назад вгору, але я поняття не маю, якщо це буде продовжуватися, або якщо він буде просто вийти знову через кілька годин, як і робили протягом останнього тижня. Крім того, я не знаю, якщо це пов'язано, але з'єднання з інтернетом на моєму ноутбуці добрий повільного прямо зараз.
Old 24 червня 2009, 00:35
Донор групи

Ну, в сутінках Аль fairnness, якого розміру Ваша Conenction, де в світі ви знаходитесь у світі, також залежить від того, скільки ви використовуєте ваш будинок Conenction і коли ви робите це в години пік?
сподіваюся, що це допомагає Мат.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.