az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Kablosuz Ağlar - Çabuk Standart Kur olmak

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 03:32 22.
Yönetici Grubu

Default Kablosuz Ağlar - Çabuk Standart Kur olmak

Kablosuz ağlar inanılmaz popüler oldular - o kadar ki neredeyse her yeni dizüstü bilgisayar, kablosuz ağ kartı varsa standart özelliklerin bir parçası olarak yer aldı. Eğer kablosuz ağ bir standart özellik olarak dahil değildir Nitekim, müşterilerine satış temsilcilerine bir garip, boş bakış sunacaktır. İnsanlar bir kolaylık sevdiğiniz dizüstü ve sörf net kadar boot yerde olabilir göre.

Kablosuz ağlar çok popüler oldu ve uygun fiyatlı bir çok kişinin de evlerini bu kolaylık eklemeyi tercih vardır. Eğer sizin evinizde kablosuz ağ kurmak için tercih insanların binlerce olması için, o zaman nasıl kablosuz ağların iş anlamak için gereken bir kaç şey var olur.

Bir kablosuz ağları ve en cazip en iyi özelliklerinden biri de bu kablosuz bulunmaktadır. Bu yükleme son derece basit ve affords size özgürlüğü sağlar dolaşmak ev hakkında kendi dizüstü untethered ile. Kablosuz ağlar Kabloları geleneksel Ethernet ağlarında ilişkili olan ihtiyacı ortadan kaldırır.

Evinizde kablosuz ağ yükleme oldukça ağrısız bir işlemdir. Ayrıca, karşılaştırıldığında normal veya kablolu ağ, ağ, bu görece etkin maliyetidir. Çoğu zaman, eğer bir yüz dolar daha az bir kablosuz ağ oluşturabilirsiniz. Kablosuz ağlar için tek dezavantajı ise hafif Ethernet ağlarında daha yavaş olmasıdır. Ancak, ortalama tüketici bile fark asla.

Çoğu kablosuz ağ teknolojisi, ev kullanımı için ne 802.11g teknolojisi adı üzerinde çalışır. Bu verilerin ağ üzerinden gönderilen 2,4 GHz at 54 megabit bir hızda transmitted nedir. For non-teknik millet, bu veri oldukça hızlı hareket eden anlamına gelir. Kablosuz ağlar (802.11n) için çalışmalar henüz yeni teknoloji, ama hala beta veya test, sürecindedir.

Kablosuz ağlar ya radyo dalgaları veya kızılötesi ışık pulsing Modül kullanarak çalışır. Onlar bir yönlendirici, bu radyo veya ışık dalgaları aracılığıyla İnternet bağlantısı ve veri transferi için donanım içerirler. Bilgisayarınız bir alıcı gibi davranan ya iç ya da dış kablosuz adaptör üzerinden bilgi alır.

Eğer evinizde bir kablosuz ağ kurmak düşünüyorsun, sen ve ağ erişim istediğiniz her bilgisayar için kablosuz adaptörler, yüksek hızlı İnternet bağlantısı, bir yönlendirici gerekir. En temel kablosuz yönlendirici sadece, eğer büyük bir evde yaşamak, aynı zamanda ağ için bir dizi uzatma veya tekrarlayıcı satın gerekebilir yaklaşık 100 metre bir dizi var. Ve bu çok da fazla.

Kablosuz ağlar kurmak ve uygun kolaydır. Eğer zaten maddeyi ısırık ve yüklemek bir Evinizde kararı, size eksik. Yükleme işlemi sadece okuma gerektirir ve bir kaç basit talimatları. Bu ve bir kablosuz ağ, tüm aile keyfini olacak mı.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2008, 03:34 22.
Yönetici Grubu

Lütfen, yanılmak Digg için iplik araçları menüsünü kullanın, vb Bu makalenin oy Netscape. Teşekkürler.
Old Mayıs 2008, 05:59 22.
Moderatör Grubu

Adım adım kablosuz ağ öğretici burada bulunabilir:
Adım Adım Kablosuz Ağ

Ben sadece onu bitiş yeni bir yakında var.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):