![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам много странен проблем с моя лаптоп ... Той се свързва с моя рутер и получи IP адрес както и безжично жични. Сега, тя получи IP адрес, и казва, че е свързан, но няма да позволи на всеки трансфер на данни при всички. Не мога да пинг-страница в Интернет, използват интернет, се свържете с IRC др Забележка: Това също така ще се свърже и получи IP адрес жични директно към модема си и ми даде същия проблем. Имам други компютри за рутер, който всички работят добре. Така че основно имам никакъв представа какъв е проблемът. Не използвайте защитни стени. Последното нещо на компютъра ми го, преди това е станало през нощта го актуализира с Windows Update и rebooted. Връзката беше добре, когато отидох в леглото, а на сутринта той е искал това. Така че ... от това, което мога да кажа, това не е проблем с интернет връзката, и това не е проблем с моята карта или безжична Ethernet адаптер ... Предполагам, че трябва да има проблем с моята файлова система? Може ли да ми дадете нещо повреден в моя регистър това причинява това? Всеки помогна ценена, THX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли да опитате pinging на рутер? Той вероятно ще бъде 192.168.1.1 или нещо по тези линии. Ако не можете пинг на рутера, тогава знаете, че има някаква връзка между тях. Следващо нещо, за да се провери, че ще е нещо като блокира правило не случайно е учреден на рутера по някаква причина. Били ли сте опитвали rebooting на рутер / я обратно към фабрика настройки? Той може просто да се подавателен си компютър една Duff ПР адрес или нещо такова. Били ли сте опитвали да ви компютър статичен адрес, и вижте дали той ще се свърже? Ако не знаете как да направите това питате. Съмнявам му нищо общо с регистър ... Също така, има ли друга мрежа, която можете да видите дали можете да се свържете, се отхвърлят всякакви проблеми, които биха могли да бъдат, пребиваващи на заподозрения компютър?
|
| ||||
| ||||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Да, така му очевидно нещо общо с компютър. Можете да опитате изграждане на TCP / IP стек: Възстановяването на TCP / IP стека Документа Започвам Изберете Бягам Копирайте и поставете следния текст в навечерието кутия: Код: Netsh INT IP нулиране C: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Thx за всички помогне BTW. |
|
| |||
| |||
| Имам една идея: Отидете на Старт - Изпълни - Тип в CMD Въведете ipconfig / всички Вижте какво пише по подразбиране за Gateway и DND сървъри.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Windows ПР Конфигурация Име на хост. . . . . . . . . . . . : Стив Първичен DNS Суфикс. . . . . . . : Node тип. . . . . . . . . . . . : Hybrid ПР Маршрутен активирани. . . . . . . . : Не WINS Прокси активирани. . . . . . . . : Не thernet адаптер Local Area връзка: Media-членка. . . . . . . . . . . : Media изключен Описание. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE мрежова връзка Физически адрес. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet адаптер за безжична мрежова връзка: Връзка специфични DNS Суфикс. : Описание. . . . . . . . . . . : Intel (R) ПРО / Безжичен 3945ABG мрежова връзка Физически адрес. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP активирани. . . . . . . . . . . : Да Autoconfiguration активирани. . . . : Да IP-адрес. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Подмрежата маска. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 По подразбиране Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP сървър. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS сървъри. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Лизинговите получена. . . . . . . . . . : Юли 10, 2008 11:58:07 AM Лизинговите Изтича. . . . . . . . . . : Юли 11, 2008 11:58:07 AM |
|
| |||
| |||
| Това е един много странен проблем. Всичко изглежда наред в теб ПР настройки. Можеш ли да прехвърляте файлове между вашия компютър и други съмнителни компютри? Опитайте отиваш в диспечера на устройствата и изтриване на всички мрежови адаптери. Рестартирайте и XP трябва да инсталират автоматично ги изтеглете най-новите драйвери от Интернет. Вижте какво се случи тогава.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Цитат:
|
|
| |||
| |||
|