![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα με το laptop μου ... Θα συνδέεται με το router και αποκτά μια διεύθυνση IP και οι δύο ασύρματα και ενσύρματα. Τώρα, αποκτά μια διεύθυνση IP, και λέει ότι είναι συνδεδεμένη, αλλά δεν θα επιτρέψει καμία μεταφορά δεδομένων σε όλα. Δεν μπορώ να ping σε ένα δικτυακό τόπο, χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, σύνδεση στο irc κλπ. Σημείωση: Επίσης, θα συνδεθεί και να λάβει μια διεύθυνση IP για την ενσύρματη άμεσα modem μου και να μου το ίδιο πρόβλημα. Έχω άλλους υπολογιστές στο δρομολογητή όλες τις εργασίες που προστίμου. Έτσι, ουσιαστικά δεν έχω ιδέα τι είναι λάθος. Δεν χρησιμοποιώ τείχη. Το τελευταίο πράγμα που έκανε ο υπολογιστής μου ήταν πριν από αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενημερώνεται με το Windows Update και rebooted. Η σύνδεση ήταν μια χαρά όταν πήγα για ύπνο, και το πρωί ήταν έτσι. Λοιπόν ... από ό, τι μπορώ να πω, δεν είναι ένα πρόβλημα μου με σύνδεση στο internet, και δεν είναι ένα πρόβλημα με την ασύρματη κάρτα μου ή Ethernet Adapter ... Μάλλον πρέπει να είναι ένα πρόβλημα με το σύστημα αρχείων μου; Μπορώ να έχω κάτι μου στο κατεστραμμένο μητρώο που του προκαλεί αυτό; Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται, thx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορώ να σας κάνοντας πινγκ στον router; Είναι πιθανόν να είναι 192.168.1.1 ή κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Εάν μπορείτε να εκτελέσετε τη λειτουργία ping στον router, τότε ξέρεις ότι υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Επόμενη πράγμα που πρέπει να ελέγξετε ότι θα είναι ένα είδος κανόνα, το κλείδωμα δεν έχει γίνει λάθος που έχει συσταθεί για το router για κάποιο λόγο. Έχετε δοκιμάσει την επανεκκίνηση του δρομολογητή / επαναφορά πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Μπορεί απλώς να μοιράζουν τον υπολογιστή σας ένα duff διεύθυνση IP ή κάτι τέτοιο. Έχετε δοκιμάσει δίνοντας τον υπολογιστή σας μια στατική διεύθυνση IP, και να δούμε αν θα συνδεθεί; Εάν δεν γνωρίζετε πώς να το κάνουμε αυτό ρωτήστε. Αμφιβάλλω για το τίποτα να κάνουν με το μητρώο ... Επίσης, πρέπει να έχεις ένα άλλο δίκτυο που θα μπορούσατε να δείτε αν μπορείτε να συνδεθείτε, αποκλείοντας τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να διαμένουν στον ύποπτο υπολογιστή;
|
| ||||
| ||||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Σωστά, έτσι ώστε η προφανώς να κάνει με τον υπολογιστή. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ανοικοδόμηση η στοίβα TCP / IP: Η ανοικοδόμηση του TCP / IP Stack Κάντε κλικ Εκκίνηση Επιλογή Τρέχω Αντιγράψτε και επικολλήστε το ακόλουθο κείμενο στο τετραγωνίδιο Run: Κωδικός: netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Thx για όλη τη βοήθεια BTW. |
|
| |||
| |||
| Είχα μια ιδέα: Πηγαίνετε στην Έναρξη - Run - Πληκτρολογήστε CMD Πληκτρολογήστε ipconfig / all Δείτε τι λέει για Default Gateway και DND Servers.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Windows IP Configuration Όνομα κεντρικού υπολογιστή. . . . . . . . . . . . : STEVE Πρωτογενές επίθεμα DNS. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : Δεν WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Δεν thernet adapter Local Area Connection: Media μέλος. . . . . . . . . . . : Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αποσυνδέονται Περιγραφή. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Network Connection Φυσική διεύθυνση. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Σύνδεση ειδικά επίθεμα DNS. : Περιγραφή. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG Network Connection Φυσική διεύθυνση. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Ναι Autoconfiguration Enabled. . . . : Ναι Διεύθυνση IP. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Μάσκα υποδικτύου. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS Servers. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Με βάση Lease. . . . . . . . . . : July 10, 2008 11:58:07 AM Lease Expires. . . . . . . . . . : July 11, 2008 11:58:07 AM |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα πολύ παράξενο πρόβλημα. Όλα φαίνονται ωραία στο IP σας ρυθμίσεις. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας ύποπτο και άλλους υπολογιστές; Προσπαθήστε να ακολουθούν Device Manager και τη διαγραφή όλων των προσαρμογέων δικτύου. Reboot και XP είτε θα πρέπει να εγκαταστήσει αυτόματα τους ή να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης από το διαδίκτυο. Δείτε τι συμβαίνει στη συνέχεια.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
|