![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam stvarno čudan problem s moj laptop ... Ona spaja na ruter i moj dobije IP adresu oboje bežično i ožičen. Sada, on dobije IP adresu, i kaže da je spojen, ali neće dopustiti bilo koji prijenos podataka na sve. Ne mogu ping website, korištenje Interneta, spajanje na irc i sl. Napomena: To će se također spojiti i dobiti IP adresu ožičen direktno na moj modem i dajte mi isti problem. Ja sam ostala računala na ruter koji rade sve u redu. Pa ja zapravo nemam pojma šta je pogrešno. Ne koristim firewall. Zadnje što moj računalo nije se to događalo prije nego što je tijekom noći je ažurirana s Windows Update i ponovno podizanje sustava. Veza je u redu kad sam otišao u krevet, a ujutro je bilo ovako. Dakle ... sa što mogu reći, to nije moj problem sa internet priključkom, i to nije problem s moje kartice ili bežični Ethernet adapter ... Mislim da treba biti problem s moje filesystem? Mogu li dobiti nešto ošteti u mom registru koji je uzrok tome? Bilo kakva pomoć dobrodošla, thx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li probati pinging na ruter? To će vjerojatno biti 192.168.1.1 ili nešto uz one linije. Ako možete ping na ruter, onda znate da ima neku vrstu veze između njih. Sljedeća stvar za provjeriti da bi se neke blokiranje pravilu nije slučajno bio postavljen na ruter za neki razlog. Jeste li pokušao je postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust usmjerivač / resetovanje je povratak na tvorničke postavke? On svibanj pravedan biti predaje se vaše računalo varanje jedna IP adresa ili nešto. Jeste li pokušao dajući vašem računalu statičku IP adresu, i vidjeti ako Internet htijenje spajanje? Ako ne znate kako se to pitati. Sumnjam svojim išta za napraviti sa registra ... Također, da li ste dobili neku drugu mrežu da biste mogli vidjeti i ako bi mogao spojiti na bilo koje probleme iz vladajuce koja bi mogla biti s prebivalištem na osumnjičenog računalo?
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
| Desno, pa svojim očito nešto za napraviti sa računalo. Možete pokušati ponovo građenje TCP / IP stog: Obnova TCP / IP stog Kliknite Početak Odaberi Pokrenuti Kopirajte i zalijepite sljedeći tekst u okvir Run: Code: netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
Thx za svu pomoć btw. |
|
| |||
| |||
| Ja sam imao ideju: Idi na Start - Run - Tip Cmd in Upišite ipconfig / all Pogledajte što se kaže za Default Gateway i DND poslužitelji.
|
| |||
| |||
| Quote:
Windows IP Configuration Host Name. . . . . . . . . . . . : Steve Primarni DNS sufiks. . . . . . . : Vrsta čvor. . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing omogućena. . . . . . . . : Ne WINS Proxy omogućena. . . . . . . . : Ne thernet adapter Local Area Connection: Media State. . . . . . . . . . . : Mediji prekinute Description. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Network Connection Physical Address. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Veza specifičnog DNS sufiks. : Description. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG Network Connection Physical Address. . . . . . . . . 00-13-02-83-38-D5 DHCP enabled. . . . . . . . . . . : Da Autoconfiguration enabled. . . . : Da IP adresa. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS poslužitelji. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Zakup Dobiveni. . . . . . . . . . : Srpanj 10, 2008 11:58:07 Zakup istekne. . . . . . . . . . : Srpanj 11, 2008 11:58:07 |
|
| |||
| |||
| To je vrlo čudan problem. Sve izgleda u redu u vama IP postavke. Možete li prijenos datoteka između vašeg računala i osumnjičeni drugim računalima? Pokušajte ide u Device Manager i brisanje svih mrežnih prilagodnika. Reboot i XP bilo bi trebao automatski instalirati ih ili skinuti najnovije drivere s interneta. Pogledajte što se događa onda.
|
| |||
| |||
| Quote:
Quote:
|
|
| |||
| |||
|