kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Wireless + Vezetékes fog megszerezni az IP-címeket, de nem teszi lehetővé az ilyen tevékenységet. Kérem, segítsen!

Reply

Téma eszközök
Old Július 9 2008, 20:45
Csoport tagja

Default Wireless + Vezetékes fog megszerezni az IP-címeket, de nem teszi lehetővé az ilyen tevékenységet. Kérem, segítsen!

Van egy furcsa probléma-val az én-m laptop ...

Csatlakozik az én router, és megszerzi az IP-cím a vezeték nélküli és vezetékes. Most, hogy megszerzi az IP-címét, és azt mondja, hogy van csatlakoztatva, de nem teszi lehetővé az ilyen adatok átadását minden. Nem tudom pingelni a honlapon, használja az internetet, csatlakozzon irc stb

Megjegyzés: Azt is csatlakozni, és be egy IP-címet vezetékes közvetlenül a modemet, és add nekem az ugyanarra a problémára.

Van más számítógépek a router minden jól működik. Így gyakorlatilag fogalmam sincs, mi a baj. Nem használok tűzfalak.

Az utolsó dolog, hogy a számítógépet, mielőtt ez történt, az éjszaka folyamán, hogy a frissítés a Windows Update és újraindította. A kapcsolat rendben volt, mikor elment aludni, és reggel volt, mint ez.

Szóval ... attól, amit tudok mondani, ez nem probléma, Internet kapcsolat, és ez nem probléma, vezeték nélküli vagy Ethernet-kártya adapter ... Azt hiszem, meg kell állapítani, hogy probléma van az én filesystem? Tudna adni valamit az én sérült rendszerleíró ez okozza ezt?

Any help appreciated, thx.
Old Július 10 2008, 04:00
Moderátor Csoport

Default Wireless + Vezetékes fog megszerezni az IP-címeket, de nem teszi lehetővé az ilyen tevékenységet. Kérem, segítsen!

Can you try pingelése a router? Ez valószínűleg 192.168.1.1 vagy valami ezen vonalak mentén.

Ha lehet pingelni a routert, akkor tudod, hogy van valamiféle kapcsolat közöttük.

Következő dolog, hogy ellenőrizze az lenne, hogy valamiféle blokkoló szabályt nem véletlenül hozták létre a router valami miatt.

Ön próbálta újraindítás a router / helyreállít vissza a gyári beállításokat? Lehet, csak adják meg a számítógép IP-címét a puding, vagy valami ilyesmi.

Már próbáltam, hogy a számítógép statikus IP-címet, és nézd meg, majd csatlakozni? Ha nem tudod, hogyan kell ezt kérni.

Nem hinném, hogy bármi köze van a regisztrációs adatbázisban ...

Emellett van még egy másik hálózatot, hogy látni lehetett, ha csatlakozni szeretne, kizárva minden olyan probléma, amelyet a gyanúsított lakóhelye számítógépet?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Július 10 2008, 06:50
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by serverguy View Post
Can you try pingelése a router? Ez valószínűleg 192.168.1.1 vagy valami ezen vonalak mentén.

Ha lehet pingelni a routert, akkor tudod, hogy van valamiféle kapcsolat közöttük.
Request timed out.

Idézet:
Következő dolog, hogy ellenőrizze az lenne, hogy valamiféle blokkoló szabályt nem véletlenül hozták létre a router valami miatt.

Ön próbálta újraindítás a router / helyreállít vissza a gyári beállításokat? Lehet, csak adják meg a számítógép IP-címét a puding, vagy valami ilyesmi.
Megpróbáltam újraindítás korábban nem változik, csak próbáltam újraindításával, és még mindig semmi.

Idézet:
Már próbáltam, hogy a számítógép statikus IP-címet, és nézd meg, majd csatlakozni? Ha nem tudod, hogyan kell ezt kérni.

Nem hinném, hogy bármi köze van a regisztrációs adatbázisban ...
Próbálkozott ezzel, és még mindig ugyanazt a dolgot.

Idézet:
Emellett van még egy másik hálózatot, hogy látni lehetett, ha csatlakozni szeretne, kizárva minden olyan probléma, amelyet a gyanúsított lakóhelye számítógépet?
Nos, ez közvetlenül kapcsolódik a modemet, és még mindig nem működik, de én más számítógépek jól működik, ha csatlakozik a modem és a bírság, ha csatlakozik a router.
Old Július 10 2008, 08:41
Moderátor Csoport

Igaz, ezért nyilvánvalóan valami köze van a számítógéphez.

Kipróbálhatja újjáépítése a TCP / IP stack:

Újjáépítése a TCP / IP stack

Kattints Start

Válasszon Fut

Másolja be a következő szöveget a Futtatás mezőbe:

Kód:
netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
A Parancssor ablak és szoros újra.

Old Július 10 2008, 09:09
Csoport tagja

Idézet:
Igaz, ezért nyilvánvalóan valami köze van a számítógéphez.

Kipróbálhatja újjáépítése a TCP / IP stack:

Újjáépítése a TCP / IP stack

Kattints Start

Válasszon Fut

Másolja be a következő szöveget a Futtatás mezőbe:

Kód:
netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
A Parancssor ablak és szoros újra.
Még mindig nem működik ... egyéb ötletek?

Thx minden segítséget btw.
Old Július 10 2008, 09:27
Moderátor Csoport

Van még egy ötlet:

Go to Start - Run - Írd be CMD

Írd be ipconfig / all

Lásd, mit mond az alapértelmezett átjáró és DND kiszolgálók.

Old Július 10 2008, 09:44
Csoport tagja

Idézet:
Van még egy ötlet:

Go to Start - Run - Írd be CMD

Írd be ipconfig / all

Lásd, mit mond az alapértelmezett átjáró és DND kiszolgálók.

Windows IP konfiguráció

Host Name. . . . . . . . . . . . : Steve
Elsődleges DNS-utótag. . . . . . . :
Node Type. . . . . . . . . . . . : Hibrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nem
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nem

thernet adapter Helyi kapcsolat:

Média állam. . . . . . . . . . . : Média lemezektől
Leírás. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE hálózati kapcsolat
Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18

Ethernet-adapter Vezeték nélküli hálózati kapcsolat:

A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. :
Leírás. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG hálózati kapcsolat
Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5
Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve. . . . : Igen
IP-cím. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103
Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP szerver. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS-kiszolgálók. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Bérlemény kapunk. . . . . . . . . . : Július 10, 2008 11:58:07
Lease Expires. . . . . . . . . . : Július 11, 2008 11:58:07
Old Július 10 2008, 14:38
Moderátor Csoport

Ez egy nagyon furcsa probléma.

Minden jól néz ki a te IP-beállításait.

Tud fájlok között a gyanús számítógép és más számítógépek?

Próbálja ki megy be az Eszközkezelőt és törli az összes hálózati adapterek.

Újraindít és XP Vagy automatikusan telepíti őket, vagy töltse le a legújabb illesztőprogramot az interneten.

Látod, mi történik majd.

Old Július 10 2008, 15:56
Csoport tagja

Idézet:
Ez egy nagyon furcsa probléma.

Minden jól néz ki a te IP-beállításait.

Tud fájlok között a gyanús számítógép és más számítógépek?
Igen, próbáltam, és tudom csinálni.

Idézet:
Próbálja ki megy be az Eszközkezelőt és törli az összes hálózati adapterek.

Újraindít és XP Vagy automatikusan telepíti őket, vagy töltse le a legújabb illesztőprogramot az interneten.

Látod, mi történik majd.
Ez nem fix it.
Old Július 10 2008, 16:05
Moderátor Csoport

Jobb.

Próbálja magában foglaló XP tűzfal:
http://www.winxptutor.com/sp2/resetfw.htm

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.