![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Van egy furcsa probléma-val az én-m laptop ...
Csatlakozik az én router, és megszerzi az IP-cím a vezeték nélküli és vezetékes. Most, hogy megszerzi az IP-címét, és azt mondja, hogy van csatlakoztatva, de nem teszi lehetővé az ilyen adatok átadását minden. Nem tudom pingelni a honlapon, használja az internetet, csatlakozzon irc stb Megjegyzés: Azt is csatlakozni, és be egy IP-címet vezetékes közvetlenül a modemet, és add nekem az ugyanarra a problémára. Van más számítógépek a router minden jól működik. Így gyakorlatilag fogalmam sincs, mi a baj. Nem használok tűzfalak. Az utolsó dolog, hogy a számítógépet, mielőtt ez történt, az éjszaka folyamán, hogy a frissítés a Windows Update és újraindította. A kapcsolat rendben volt, mikor elment aludni, és reggel volt, mint ez. Szóval ... attól, amit tudok mondani, ez nem probléma, Internet kapcsolat, és ez nem probléma, vezeték nélküli vagy Ethernet-kártya adapter ... Azt hiszem, meg kell állapítani, hogy probléma van az én filesystem? Tudna adni valamit az én sérült rendszerleíró ez okozza ezt? Any help appreciated, thx. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Can you try pingelése a router? Ez valószínűleg 192.168.1.1 vagy valami ezen vonalak mentén.
Ha lehet pingelni a routert, akkor tudod, hogy van valamiféle kapcsolat közöttük. Következő dolog, hogy ellenőrizze az lenne, hogy valamiféle blokkoló szabályt nem véletlenül hozták létre a router valami miatt. Ön próbálta újraindítás a router / helyreállít vissza a gyári beállításokat? Lehet, csak adják meg a számítógép IP-címét a puding, vagy valami ilyesmi. Már próbáltam, hogy a számítógép statikus IP-címet, és nézd meg, majd csatlakozni? Ha nem tudod, hogyan kell ezt kérni. Nem hinném, hogy bármi köze van a regisztrációs adatbázisban ... Emellett van még egy másik hálózatot, hogy látni lehetett, ha csatlakozni szeretne, kizárva minden olyan probléma, amelyet a gyanúsított lakóhelye számítógépet?
|
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Idézet:
Idézet:
Idézet:
|
|
|
|||
|
|||
|
Igaz, ezért nyilvánvalóan valami köze van a számítógéphez.
Kipróbálhatja újjáépítése a TCP / IP stack: Újjáépítése a TCP / IP stack Kattints Start Válasszon Fut Másolja be a következő szöveget a Futtatás mezőbe: Kód:
netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Thx minden segítséget btw. |
|
|
|||
|
|||
|
Van még egy ötlet:
Go to Start - Run - Írd be CMD Írd be ipconfig / all Lásd, mit mond az alapértelmezett átjáró és DND kiszolgálók.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Windows IP konfiguráció Host Name. . . . . . . . . . . . : Steve Elsődleges DNS-utótag. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Hibrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nem WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nem thernet adapter Helyi kapcsolat: Média állam. . . . . . . . . . . : Média lemezektől Leírás. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE hálózati kapcsolat Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet-adapter Vezeték nélküli hálózati kapcsolat: A kapcsolat-specifikus DNS-utótag. : Leírás. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG hálózati kapcsolat Fizikai cím. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 Dhcp engedélyezve. . . . . . . . . . . : Igen Automatikus konfiguráció engedélyezve. . . . : Igen IP-cím. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP szerver. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS-kiszolgálók. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Bérlemény kapunk. . . . . . . . . . : Július 10, 2008 11:58:07 Lease Expires. . . . . . . . . . : Július 11, 2008 11:58:07 |
|
|
|||
|
|||
|
Ez egy nagyon furcsa probléma.
Minden jól néz ki a te IP-beállításait. Tud fájlok között a gyanús számítógép és más számítógépek? Próbálja ki megy be az Eszközkezelőt és törli az összes hálózati adapterek. Újraindít és XP Vagy automatikusan telepíti őket, vagy töltse le a legújabb illesztőprogramot az interneten. Látod, mi történik majd.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Idézet:
|
|
|
|||
|