![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי בעיה מאוד מוזר עם הנייד שלי ... זה מתחבר לי את הנתב ואת מקבלת את כתובת ה-IP הן אלחוטי ו חוטית. עכשיו, היא מקבלת את כתובת ה-IP, ואומר כי זה קשור, אבל לא תאפשר העברת נתונים כלשהם בכלל. אני לא יכולה לאותת לו אתר אינטרנט, שימוש באינטרנט, כדי להתחבר IRC וכו ' הערה: זה יהיה גם להתחבר ולקבל כתובת IP חוטית ישירות את המודם שלי ולתת לי את אותה בעיה. יש לי מחשבים אחרים על הנתב אשר כל עובד בסדר. אז בעצם אין לי מושג מה קרה. אני לא משתמש חומות אש. הדבר האחרון המחשב שלי עשה לפני זה קרה במהלך הלילה היה זה עדכון ל-Windows Update ו rebooted. החיבור היה בסדר כאשר הלכתי לישון, או לפנות בוקר זה היה ככה. אז ... ממה שאני יכול לומר, זו לא בעיה שלי עם חיבור לאינטרנט, וזה לא הבעיה שלי עם כרטיס אלחוטי Ethernet או מתאם ... אני מניח שזה חייב להיות בעיה עם FILESYSTEM שלי? אפשר לקבל משהו פגום הרישום שלי זה גרם לזה? Any help appreciated, thx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול לנסות pinging הנתב? זה יהיה כנראה להיות 192.168.1.1 או משהו לאורך שורות אלו. אם באפשרותך לאותת הנתב, אז אתה יודע שיש כלשהי של החיבור ביניהם. הדבר הבא יהיה לבדוק את זה קצת סוג של חסימה כלל לא היה בטעות להגדיר על הנתב מסיבה כלשהי. האם ניסית את הנתב יתכן ואיתחול / מאפסת אותו לראש הגדרות המפעל? זה יכול להיות רק לחלק את המחשב duff של כתובת IP או משהו. האם ניסית לתת למחשב כתובת IP סטטית, ולראות אם זה מתחבר? אם אינך יודע כיצד לעשות זאת לשאול. אני בספק שלו לעשות משהו עם הרישום ... כמו כן, יש לך רשת אחרת, כי אתה יכול לראות אם אתה יכול להתחבר, הפסיקה את כל הבעיות שניתן על תושבי החשוד המחשב?
|
| ||||
| ||||
| ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| נכון, כל כך שלה ללא ספק לעשות משהו עם המחשב. אתה יכול לנסות את rebuilding ה -TCP/IP Stack: Rebuilding את ה -TCP/IP Stack לחץ התחלה בחר ריצה העתק והדבק את הטקסט הבא לתוך תיבת הפעלה: קוד: netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
Thx לכל עזרה btw. |
|
| |||
| |||
| יש לי רעיון: עבור אל התחל - הפעלה - הקלד CMD הקלד ipconfig / all ראה מה זה אומר על שער ברירת מחדל ו DND שרתים.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תצורת ה-IP של Windows שם המחשב המארח. . . . . . . . . . . . : Steve ראשית סיומות DNS. . . . . . . : סוג הצומת. . . . . . . . . . . . : Hybrid ניתוב ה-IP זמין. . . . . . . . : לא WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : לא מתאם thernet Local Area Connection: מדיה המדינה. . . . . . . . . . . : מדיה מנותק תיאור. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 יש חיבור רשת כתובת פיזית. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet מתאם הרשת האלחוטית חיבור: חיבור ה-DNS סיומת ספציפית. : תיאור. . . . . . . . . . . : Intel (R) מקצוען / Wireless 3945ABG Network Connection כתובת פיזית. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP מופעל. . . . . . . . . . . : כן Autoconfiguration מאופשרת. . . . : כן כתובת ה-IP. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 מסיכת רשת המשנה. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 שער ברירת מחדל. . . . . . . . . : 192.168.1.1 שרת DHCP. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 שרתי DNS. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 השכירות המתקבלת. . . . . . . . . . : 10 ביולי 2008 11:58:07 החכירה פג. . . . . . . . . . : 11 ביולי, 2008 11:58:07 |
|
| |||
| |||
| זה מאוד מוזר הבעיה. הכל נראה בסדר בך הגדרות ה-IP. האם אתה יכול להעביר קבצים בין המחשב שלך חשוד מחשבים אחרים? נסה להיכנס אל מנהל ההתקנים ומחיקת כל מתאמי רשת. הפעלה מחדש או XP צריך גם להתקין אותם באופן אוטומטי או להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר מהאינטרנט. ראה מה קורה לאחר מכן.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ציטוט:
|
|
| |||
| |||
|