![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tikrai keistai problema su mano laptopo ... Jis jungia į mano maršrutizatorius ir gauna IP adresą ir bevieliu ir laidiniu. Dabar ji gauna IP adresą, ir sako, kad jis prijungtas, bet neleidžia jokių duomenų perdavimas visos. I can't ping svetainėje, naudotis internetu, prisijungti prie irc ir tt Pastaba: Taip pat bus sujungti ir gauti IP adresą laidinio tiesiai į mano modemą, ir duok man ta pati problema. Turiu kitų kompiuterių maršrutizatorius, kurie visus darbus baudą. Taigi iš esmės aš neturiu supratimo, kas yra negerai. I don't naudoti ugniasienę. Paskutinis dalykas, mano kompiuteris padarė prieš tai nutiko per naktį jis atnaujinta "Windows Update" ir paleisti. Ryšys buvo bauda kai nuėjau į lovą, o ryte jis buvo toks kaip šis. Taigi ... nuo to, ką aš galiu pasakyti, tai ne mano internetas problema, ir tai ne mano bevielio kortelę arba Ethernet adapteris problema ... Manau, ji turi problemų su savo failų? Ar aš kažką sugadinti mano registro tai daro tai? Any help appreciated, thx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite pabandyti ping maršrutizatorių? Tai turbūt bus 192.168.1.1 arba kažką išilgai šių linijų. Jei galite Ping maršrutizatorių, tai žinote, kad yra tam tikrų ryšio tarp jų rūšiuoti. Kitas dalykas, kad būtų galima patikrinti, kad kai blokavimo taisyklė rūšiuoti ne atsitiktinai buvo sukurta dėl kokios nors priežasties maršrutizatorių. Ar jūs bandėte perkrauti maršrutizatorių / naujo jį atgal į gamyklos parametrus? Jis gali tiesiog būti dalijamos kompiuterio Duff IP adresą ar kažką. Jūs bandė duoti savo kompiuterio statinį IP adresą, ir pamatyti, ar ji bus prisijungti? Jei nežinote, kaip tai padaryti, kreipkitės. Aš abejoju jos nieko bendro su registro ... Be to, jūs gavote kitą tinklą, kad galėtumėte pamatyti, jei galėtumėte prisijungti, atmesdamas visas problemas, kurios gali būti gyvenantiems įtariamasis kompiuterio?
|
| ||||
| ||||
| Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
| Teisę, todėl jos akivaizdžiai kažką daryti su kompiuteriu. Galite pabandyti atkurti TCP / IP: Atstatymas TCP / IP Spauskite Pradžia Pasirinkite Bėgti Nukopijuokite ir įklijuokite šį tekstą į Run laukelį: Kodas netsh int ip reset C: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
Thx už pagalbą btw. |
|
| |||
| |||
| Turėjau idėją: Eikite į Start - Run - Įveskite CMD Įveskite ipconfig / all Žiūrėkite, ką ji sako: pagal nutylėjimą Gateway ir DND Serveriai.
|
| |||
| |||
| Citata:
Windows IP konfigūravimas Host Name. . . . . . . . . . . . Steve Pirminis DNS-priesagos. . . . . . . : Mazgo tipas. . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nėra WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nėra thernet adapter Local Area Connection: Žiniasklaida narėje. . . . . . . . . . . : Žiniasklaida atjungtas Aprašymas. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Network Connection Adresą. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS priesagos. : Aprašymas. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG Adresą. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Taip Autoconfiguration įjungtas. . . . : Taip IP adresas. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Potinklio kaukė. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP serverio. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS Servers. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Lizingas gauti. . . . . . . . . . : 10 liepa 2008 11:58:07 Lease Expires. . . . . . . . . . : 11 liepa 2008 11:58:07 |
|
| |||
| |||
| Tai labai keistą problemą. Viskas atrodo gerai, tu IP nustatymus. Ar galite perkelti failus tarp jūsų kompiuterio ir įtariamasis kitų kompiuterių? Gauta einama į Device Manager ir ištrinti visas tinklo adapterių. Reboot ir XP reikia arba automatiškai juos įdiegti arba parsisiųsti naujausias tvarkykles iš interneto. Žiūrėkite, kas vyksta tada.
|
| |||
| |||
| Citata:
Citata:
|
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pridėti bevielis maršrutizatorius, prie laidinio tinklo? | atorres0506 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 19, 2009 08:43 |
| Dalintis Belaidis interneto Wired Connection!? | LegendaryFire | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 19:15 |
| Wireless susiję, bet nėra interneto veikla | SlapnutSkits | Networking, Modems & VoIP | 4 | 1 balandis 2008 11:23 |
| Laidinio ar belaidžio įsteigto padėti | SOgden | Networking, Modems & VoIP | 2 | 20 sausis 2008 11:53 |
| Laidinio ar belaidžio? | Glitch | General Hardware Chat | 11 | 20 spalis 2006 02:51 |
| Temos įrankiai | |
| |