![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Man ir patiešām dīvaini problēma ar manu laptop ...
Tas savieno uz manu router un saņem ip adresi, gan bezvadu un vadu. Tagad tā saņem ip adresi, un saka, ka tas ir saistīts, bet nepieļauj nekādu datu pārraides vispār. Es nevaru ping mājas lapu, izmantot internetu, izveidojiet savienojumu ar IRC uc Piezīme: Tā arī savienot un saņemt IP adresi vadu tieši uz manu modemu, un man tāda pati problēma. Man ir citi datoru maršrutētāju, kurā visi strādā labi. Vārdu sakot, man nav ne jausmas, kas ir nepareizi. Es neizmanto ugunsmūrus. Pēdējā lieta, mana datora pirms tam tas noticis bija laikā un tādējādi atjaunināta nakti ar Windows Update un rebooted. Savienojumu bija naudas sods, kad gāju gulēt, un no rīta tā bija kā šis. So ... no tā, ko es varu pateikt, ka nav problēmu ar manu interneta pieslēgumu, un tā nav problēmu ar manu bezvadu karti vai Ethernet adapter ... Es domāju, tā ir problēma ar manu failu sistēmas? Vai man kaut kas bojāts manā reģistra tas izraisa šo? Any help appreciated, thx. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai jūs mēģināt Pinging router? Tas droši vien 192.168.1.1 vai kaut kas pa šo līniju.
Ja jūs varat ping router, tad jūs zināt, ka pastāv kaut kāda veida saikni starp tām. Nākamā lieta, lai pārbaudītu, varētu būt, ka sava veida bloķēšanas noteikums nav nejauši izveidota uz maršrutētāja kāda iemesla dēļ. Vai esat mēģinājuši rebooting router / atgriešanai atpakaļ rūpnīcas iestatījumus? Tas var tikai tikt pasniegtas Jūsu dators piemānīt IP adreses vai kaut ko. Vai esat mēģinājuši norādot savu datoru statiska IP adrese, un redzētu, vai tas pieslēgties? Ja jūs nezināt, kā to izdarīt prasīt. Es šaubos, vai tā kaut ko darīt ar reģistra ... Arī jūs esat ieguvuši citu tīklu, ka jūs varētu redzēt, ja jūs varētu pieslēgties, izslēdzot visas problēmas, kas varētu būt dzīvo aizdomām datoru?
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tiesības, tāpēc tās acīmredzot kaut ko darīt ar datoru.
Jūs varat mēģināt atjaunot TCP / IP steks: Pārbūves TCP / IP steks Click Sākums Izvēlēties Skriet Nokopējiet un ielīmējiet šādu tekstu Run kastē: Kods:
netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
|
|||
|
|||
|
Quote:
Thx visiem palīdzēt btw. |
|
|
|||
|
|||
|
Man bija ideja:
Iet uz Start - Run - Ievadiet CMD Tips ipconfig / all Uzzini, ko tā saka par Default Gateway un DND Serveri.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Windows IP Configuration Host Name. . . . . . . . . . . . : Steve Primary DNS Suffix. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nē WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nē thernet adapter Local Area Connection: Media dalībvalstī. . . . . . . . . . . : Media atvienots Apraksts. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Network Connection Physical Address. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet adapter Wireless Network Connection: Savienojums specifiskas DNS Suffix. : Apraksts. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG Network Connection Physical Address. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Jā Autokonfigurācijas Enabled. . . . : Jā IP Adrese. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS Servers. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Nomas iegūta. . . . . . . . . . : 10 jūlijs 2008 11:58:07 Nomas termiņa beigām. . . . . . . . . . : 11 jūlijs 2008 11:58:07 |
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir ļoti savāda problēma.
Viss izskatās sodu jūs IP uzstādījumus. Vai jūs varat pārsūtīt failus starp jūsu aizdomas, datoru un citiem datoriem? Mēģiniet veidotas Device Manager un svītrojot visus Tīkla adapteri. Reboot un XP vai nu automātiski instalēt tos vai lejupielādējiet jaunāko draiveri no interneta. Redzētu, kas notiek pēc tam.
|
|||
|
|||
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|||
|