![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám naozaj divný problém s mojím notebookem ... Jedná sa pripojí k môjmu routeru a získa IP adresu a drôtových aj bezdrôtovo. Teraz ho získa IP adresu, a hovorí, že je pripojený, ale nie je povolený žiadny prenos dát na všetkých. I can't ping webové stránky, používať internet, pripojenie k irc atď Poznámka: Jedná sa tiež pripojiť a získať IP adresu wired priamo na modem a dej mi rovnaký problém. Mám ďalších počítačov na router, ktorý všetku prácu v pořádku. Takže v podstate som ani poňatie, čo je zle. I nepoužívajú firewall. Posledná vec, môj počítač driv sa to stalo bol v noci je aktualizovaná s Windows Update a restartoval. Spojenie bolo jemné, keď som išiel do postele, a ráno to bolo takhle. Takže ... z toho, čo môžem povedať, že to nie je môj problém s pripojením na internet, a to nie je môj problém s bezdrôtovou kartou alebo ethernet adaptéru ... Myslím, že to musí byť nejaký problém s mojím filesystém? Mohol som niečo v mojom poškodený register, ktorý to spôsobuje to? Pomoc ocenia, thx. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžeš skúsiť testu Ping na router? To bude pravdepodobne 192.168.1.1 alebo niečo pozdĺž týchto liniek. Ak môžete ping router, potom viete, že existuje akési spojenie medzi nimi. Ďalšia vec, ktorú by bolo overiť, že nejaký blokovanie pravidlo nie je náhodou bol zriadený na router z nejakého dôvodu. Skúšali ste restartu routeru / resetovania späť na továrenské nastavenia? Možno práve rozdávanie Duff jeden počítač IP adresu, alebo tak niečo. Už ste vyskúšali dať počítač statickú IP adresu, a uvidíme, jestli to bude pripojiť? Ak neviete, ako na to opýtať. Pochybuji jeho čo do činenia s register ... Tiež máte iné siete, ktoré ste mohli vidieť, keby ste mohli pripojiť, vylučuje akékoľvek problémy, ktoré by mohli byť s bydliskom na podozrivý počítač?
|
| ||||
| ||||
| Citácia:
Citácia:
Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Správne, tak jeho samozrejme niečo do činenia s počítačmi. Môžete skúsiť obnovy TCP / IP Stack: Obnovení protokolu TCP / IP Stack Kliknite Začať Vybrať Plynúť Skopírujte a vložte nasledujúci text do políčka Beh: Kód: netsh int ip reset c: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Thx za všetku pomoc, btw. |
|
| |||
| |||
| Mám nápad: Prejdite na Štart - Spustiť - Typ v CMD Zadajte ipconfig / all Pozrite sa, čo je napísané na predvolenú bránu a DND servery.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Windows IP konfigurácia Host Name. . . . . . . . . . . . : Steve Primárny DNS. . . . . . . : Node Type. . . . . . . . . . . . : Hybridné IP Routing Enabled. . . . . . . . : Nie WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Nie thernet adapter Local Area Connection: Médiá štátu. . . . . . . . . . . : Media odpojený Popis. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE pripojenie k sieti Physical Address. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernetový adaptér Bezdrôtové pripojenie k sieti: Pripojenie-špecifické DNS Suffix. : Popis. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG sieťové pripojenie Physical Address. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Áno Automatické Enabled. . . . : Áno IP adresa. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Maska podsiete. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP Server. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS servery. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Leasingové získať. . . . . . . . . . : 10. júla 2008 11:58:07 Leasingové Expires. . . . . . . . . . : 11. júla 2008 11:58:07 |
|
| |||
| |||
| To je veľmi bizarný problém. Všetko vyzerá v poriadku vo vás IP nastavenia. Môžete mi prenášať súbory medzi vaším počítačom a ďalších podozrivých počítačov? Skúste ísť do Správca zariadení a mazanie všetkých sieťových adaptérov. Reboot a XP by mala byť buď automaticky nainštalovať alebo stiahnuť najnovšie ovládače z internetu. Vidieť, čo sa stane potom.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia:
|
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pridať Wireless Router pre káblové siete? | atorres0506 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 19. november 2009 08:43 |
| Share Bezdrôtový internet pre káblové pripojenie? | LegendaryFire | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 19:15 |
| Bezdrôtové pripojenie, ale nie internet činnosť | SlapnutSkits | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 1. apríla 2008 11:23 |
| Káblové alebo bezdrôtové nastaviť pomoci | SOgden | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 20 január 2008 11:53 |
| Káblové alebo bezdrôtové? | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 20. október 2006 02:51 |
| Thread Tools | |
| |