мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Уирелесс + Уиред ће обоје добити ИП адреса, али неће дозволити било какве активности. Плеасе хелп!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јули 2008, 20:45
Мембер Гроуп

Default Уирелесс + Уиред ће обоје добити ИП адреса, али неће дозволити било какве активности. Плеасе хелп!

Имам стварно чудан проблем са мој лаптоп ...

Она спаја на рутери и мој добије ИП адресу обоје бежично и ожичен. Сада, он добије ИП адресу, и каже да је спојен, али неће дозволити било који пренос података на све. Не могу да пинг уебсите, коришћење Интернета, спајање на ирц и сл

Напомена: То ће се такође спојити и добити ИП адресу ожичен директно на мој модем и дајте ми исти проблем.

Ја сам остала рачунара на рутери који раде све у реду. Па ја заправо немам појма шта је погрешно. Не користим фиреуалл.

Задње што мој рачунар није се то догађало пре него што је током ноћи је измењена са Уиндоус Упдате и поновно подизање система. Веза је у реду кад сам отишао у кревет, а ујутро је било овако.

Дакле ... са што могу рећи, то није мој проблем са интернет прикључком, и то није проблем са моје картице или радио Етхернет адаптер ... Мислим да треба да буде проблем са моје филесыстем? Могу ли добити нешто оштети у мом регистру који је узрок томе?

Било каква помоћ добродошла, тхкс.
Old 10 срп 2008, 04:00
Модератор / ица групе

Default Уирелесс + Уиред ће обоје добити ИП адреса, али неће дозволити било какве активности. Плеасе хелп!

Можете ли пробати пингинг на рутери? То ће вероватно бити 192.168.1.1 или нешто уз оне линије.

Ако можете пинг на рутери, онда знате да има неку врсту везе између њих.

Следећа ствар за проверити да би се неке блокирање правилу није случајно био постављен на рутери за неки разлог.

Јесте ли покушао је поступак поновног покретања оперативног сушта усмјеривач / ресетовање је повратак на фабричке поставке? Он мај праведан бити предаје се ваше рачунар варка једна ИП адреса или нешто.

Јесте ли покушао дајући вашем рачунару статичку ИП адресу, и да видите ако то воља спајање? Ако не знате како се то питати.

Сумњам својим било што радити са регистра ...

Такође, да ли сте добили неку другу мрежу да бисте могли видети и ако би могао повезати на било које проблеме из владајуће која би могла да буде са пребивалиштем на осумњиченог рачунар?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 10 срп 2008, 06:50
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Можете ли пробати пингинг на рутери? То ће вероватно бити 192.168.1.1 или нешто уз оне линије.

Ако можете пинг на рутери, онда знате да има неку врсту везе између њих.
Захтев временски оут.

Куоте:
Следећа ствар за проверити да би се неке блокирање правилу није случајно био постављен на рутери за неки разлог.

Јесте ли покушао је поступак поновног покретања оперативног сушта усмјеривач / ресетовање је повратак на фабричке поставке? Он мај праведан бити предаје се ваше рачунар варка једна ИП адреса или нешто.
Покушао сам га пре поновног покретања оперативног сушта без промене, само покушао ресетовање, а још увек ништа.

Куоте:
Јесте ли покушао дајући вашем рачунару статичку ИП адресу, и да видите ако то воља спајање? Ако не знате како се то питати.

Сумњам својим било што радити са регистра ...
Покушао то, и то је још увек раде на исти наин.

Куоте:
Такође, да ли сте добили неку другу мрежу да бисте могли видети и ако би могао повезати на било које проблеме из владајуће која би могла да буде са пребивалиштем на осумњиченог рачунар?
Па, ја га директно повезани на мој модем и Интернет па ипак није 'посао, али и моја остала рачунара раде фино када спојен на модем и исто тако у реду када спојен на рутери.
Old 10 срп 2008, 08:41
Модератор / ица групе

Десно, па својим очито нешто радити с рачунар.

Можете покушати поново грађење ТЦП / ИП стек:

Обнова ТЦП / ИП стек

Кликните Почетак

Изабери Покренути

Копирајте и налепите следећи текст у оквир Рун:

Цоде:
нетсх инт ип ресет ц: \ тцпипребуилд.лог
А Цомманд Промпт прозор ће се отворити и поново затворити.

Old 10 срп 2008, 09:09
Мембер Гроуп

Куоте:
Десно, па својим очито нешто радити с рачунар.

Можете покушати поново грађење ТЦП / ИП стек:

Обнова ТЦП / ИП стек

Кликните Почетак

Изабери Покренути

Копирајте и налепите следећи текст у оквир Рун:

Цоде:
нетсх инт ип ресет ц: \ тцпипребуилд.лог
А Цомманд Промпт прозор ће се отворити и поново затворити.
Још увек не ради ... било које друге идеје?

Тхкс за сву помоћ бту.
Old 10 срп 2008, 09:27
Модератор / ица групе

Ја сам имао идеју:

Иди на Старт - Рун - Тип цмд ин

Унесите ипцонфиг / алл

Погледајте шта се каже за Дефаулт Гатеуаы и ДНД сервери.

Old 10 срп 2008, 09:44
Мембер Гроуп

Куоте:
Ја сам имао идеју:

Иди на Старт - Рун - Тип цмд ин

Унесите ипцонфиг / алл

Погледајте шта се каже за Дефаулт Гатеуаы и ДНД сервери.

Уиндоус ИП Цонфигуратион

Хост Наме. . . . . . . . . . . . : Стеве
Примарни ДНС суфикс. . . . . . . :
Врста чвор. . . . . . . . . . . . : Хыбрид
ИП Роутинг омогућена. . . . . . . . : Не
УИНС Проксы омогућена. . . . . . . . : Не

тхернет адаптер Лоцал Ареа Цоннецтион:

Медиа Стате. . . . . . . . . . . : Медији прекинуте
Десцриптион. . . . . . . . . . . : Интел (Р) ПРО/100 ВЕ Нетуорк Цоннецтион
Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . : 00-А0-Д1-2Ф-5Ф-18

Етхернет адаптер Уирелесс Нетуорк Цоннецтион:

Веза специфичног ДНС суфикс. :
Десцриптион. . . . . . . . . . . : Интел (Р) ПРО / Уирелесс 3945АБГ Нетуорк Цоннецтион
Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-13-02-83-38-Д5
ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Да
Аутоцонфигуратион енаблед. . . . : Да
ИП адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103
Субнет Маск. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : 192.168.1.1
ДХЦП Сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
ДНС сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Закуп добијени. . . . . . . . . . : Јули 10, 2008 11:58:07
Закуп истекне. . . . . . . . . . : Јули 11, 2008 11:58:07
Old 10 срп 2008, 14:38
Модератор / ица групе

То је врло чудан проблем.

Све изгледа у реду у вама ИП подешавања.

Можете ли пренос датотека између вашег рачунара и осумњичени другим рачунарима?

Покушајте да иде у Девице Манагер и брисање свих мрежних адаптера.

Ребоот и КСП било би требао аутоматски инсталирати их или скинути најновије дривер са интернета.

Погледајте шта се дешава онда.

Old 10 срп 2008, 15:56
Мембер Гроуп

Куоте:
То је врло чудан проблем.

Све изгледа у реду у вама ИП подешавања.

Можете ли пренос датотека између вашег рачунара и осумњичени другим рачунарима?
Да, управо то покушао и не могу то.

Куоте:
Покушајте да иде у Девице Манагер и брисање свих мрежних адаптера.

Ребоот и КСП било би требао аутоматски инсталирати их или скинути најновије дривер са интернета.

Погледајте шта се дешава онда.
То није то поправити.
Old 10 срп 2008, 16:05
Модератор / ица групе

Десно.

Покушајте ресетовање КСП заштитног зида:
хттп://ууу.уинксптутор.цом/сп2/ресетфу.хтм

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Додај у Жичне Уирелесс мреже? аторрес0506 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 19. новембар 2009 08:43
Дионички Бежични Интернет у Уиред Цоннецтион!? ЛегендарыФире Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 10. јуна 2009 19:15
Бежично повезани, али не и интернет активности СлапнутСкитс Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 1 април 2008 11:23
Жичани или бежични поставити помоћ СОгден Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 20 јануар 2008 11:53
Жичани или радио? Глитцх Генерал Хардуаре Цхат 11 20 октобар 2006 02:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц