![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам стварно чудан проблем са мој лаптоп ... Она спаја на рутери и мој добије ИП адресу обоје бежично и ожичен. Сада, он добије ИП адресу, и каже да је спојен, али неће дозволити било који пренос података на све. Не могу да пинг уебсите, коришћење Интернета, спајање на ирц и сл Напомена: То ће се такође спојити и добити ИП адресу ожичен директно на мој модем и дајте ми исти проблем. Ја сам остала рачунара на рутери који раде све у реду. Па ја заправо немам појма шта је погрешно. Не користим фиреуалл. Задње што мој рачунар није се то догађало пре него што је током ноћи је измењена са Уиндоус Упдате и поновно подизање система. Веза је у реду кад сам отишао у кревет, а ујутро је било овако. Дакле ... са што могу рећи, то није мој проблем са интернет прикључком, и то није проблем са моје картице или радио Етхернет адаптер ... Мислим да треба да буде проблем са моје филесыстем? Могу ли добити нешто оштети у мом регистру који је узрок томе? Било каква помоћ добродошла, тхкс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли пробати пингинг на рутери? То ће вероватно бити 192.168.1.1 или нешто уз оне линије. Ако можете пинг на рутери, онда знате да има неку врсту везе између њих. Следећа ствар за проверити да би се неке блокирање правилу није случајно био постављен на рутери за неки разлог. Јесте ли покушао је поступак поновног покретања оперативног сушта усмјеривач / ресетовање је повратак на фабричке поставке? Он мај праведан бити предаје се ваше рачунар варка једна ИП адреса или нешто. Јесте ли покушао дајући вашем рачунару статичку ИП адресу, и да видите ако то воља спајање? Ако не знате како се то питати. Сумњам својим било што радити са регистра ... Такође, да ли сте добили неку другу мрежу да бисте могли видети и ако би могао повезати на било које проблеме из владајуће која би могла да буде са пребивалиштем на осумњиченог рачунар?
|
| ||||
| ||||
| Куоте:
Куоте:
Куоте:
Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Десно, па својим очито нешто радити с рачунар. Можете покушати поново грађење ТЦП / ИП стек: Обнова ТЦП / ИП стек Кликните Почетак Изабери Покренути Копирајте и налепите следећи текст у оквир Рун: Цоде: нетсх инт ип ресет ц: \ тцпипребуилд.лог
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Тхкс за сву помоћ бту. |
|
| |||
| |||
| Ја сам имао идеју: Иди на Старт - Рун - Тип цмд ин Унесите ипцонфиг / алл Погледајте шта се каже за Дефаулт Гатеуаы и ДНД сервери.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Уиндоус ИП Цонфигуратион Хост Наме. . . . . . . . . . . . : Стеве Примарни ДНС суфикс. . . . . . . : Врста чвор. . . . . . . . . . . . : Хыбрид ИП Роутинг омогућена. . . . . . . . : Не УИНС Проксы омогућена. . . . . . . . : Не тхернет адаптер Лоцал Ареа Цоннецтион: Медиа Стате. . . . . . . . . . . : Медији прекинуте Десцриптион. . . . . . . . . . . : Интел (Р) ПРО/100 ВЕ Нетуорк Цоннецтион Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . : 00-А0-Д1-2Ф-5Ф-18 Етхернет адаптер Уирелесс Нетуорк Цоннецтион: Веза специфичног ДНС суфикс. : Десцриптион. . . . . . . . . . . : Интел (Р) ПРО / Уирелесс 3945АБГ Нетуорк Цоннецтион Пхысицал Аддресс. . . . . . . . . 00-13-02-83-38-Д5 ДХЦП енаблед. . . . . . . . . . . : Да Аутоцонфигуратион енаблед. . . . : Да ИП адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Субнет Маск. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Дефаулт Гатеуаы. . . . . . . . . : 192.168.1.1 ДХЦП Сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 ДНС сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Закуп добијени. . . . . . . . . . : Јули 10, 2008 11:58:07 Закуп истекне. . . . . . . . . . : Јули 11, 2008 11:58:07 |
|
| |||
| |||
| То је врло чудан проблем. Све изгледа у реду у вама ИП подешавања. Можете ли пренос датотека између вашег рачунара и осумњичени другим рачунарима? Покушајте да иде у Девице Манагер и брисање свих мрежних адаптера. Ребоот и КСП било би требао аутоматски инсталирати их или скинути најновије дривер са интернета. Погледајте шта се дешава онда.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Куоте:
|
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Додај у Жичне Уирелесс мреже? | аторрес0506 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 19. новембар 2009 08:43 |
| Дионички Бежични Интернет у Уиред Цоннецтион!? | ЛегендарыФире | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 10. јуна 2009 19:15 |
| Бежично повезани, али не и интернет активности | СлапнутСкитс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 1 април 2008 11:23 |
| Жичани или бежични поставити помоћ | СОгден | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 20 јануар 2008 11:53 |
| Жичани или радио? | Глитцх | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 20 октобар 2006 02:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |