az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Kablosuz + Kablolu gerek, ama IP adreslerini elde edecek herhangi bir faaliyet izin vermez. Lütfen yardım edin!

Reply

Konu Araçları
Old 9 Temmuz 2008, 20:45
Üye Grubu

Default Kablosuz + Kablolu gerek, ama IP adreslerini elde edecek herhangi bir faaliyet izin vermez. Lütfen yardım edin!

Ben dizüstü bilgisayar ile bir çok garip sorunum var ...

Benim yönlendiriciye bağlanır ve IP her ikisi de kablosuz ve kablolu adresi etmektedir. Şimdi, bu, bir IP adresi edindiği ve bağlı's söylüyor, ama herhangi bir veri aktarımı izin vermez. Ben, internet kullanımı, IRC vs bağlamak için bir web sitesi Ping değil

Not: Ayrıca bağlanır ve bir IP adresi doğrudan modeme kablolu almak ve ben de aynı sorunu veriyor.

Ben yönlendiricinin diğer bilgisayarları tüm iyi çalışan var. Yani temelde ben sorun nedir hiç bir fikrim yok. Ben ateşduvarları kullanmayın.

Önce bu oldu, Windows Update ve yeniden başlatılması ile updated gece benim bilgisayar yaptı son şey. Bağlantı zaman yatakta gittim, iyi olduğunu ve bu gibi sabah.

Yani ... Ben ne anlarım gelen, benim internet bağlantısı ile ilgili bir sorun değildir, ve bu benim kablosuz kartı veya ağ bağdaştırıcısı ile ilgili bir sorun değil ... Ben bir sorun benim dosya ile olmalıdır tahmin? Bir şey benim kayıt defterinde bu neden's bozuk alabilir miyim?

Herhangi bir yardım, THX appreciated.
Old 10 Temmuz 2008, 04:00
Moderatör Grubu

Default Kablosuz + Kablolu gerek, ama IP adreslerini elde edecek herhangi bir faaliyet izin vermez. Lütfen yardım edin!

Bir yönlendirici ping deneyebilir miyim? Muhtemelen 192.168.1.1 veya bu doğrultuda bir şey olacak.

Eğer, bu ikisi arasında bağlantı bir tür olduğunu biliyorum yönlendiricinin ping'leyebildiğimizi.

Kontrol etmek için Devam şey kural engelleyici bir tür yanlışlıkla bir sebepten dolayı yönlendiricideki kurmak henüz olurdu.

Bir yönlendirici rebootlayana çalıştım / fabrika ayarlarına geri sıfırlamanızı mı? Sadece Bilgisayarınız bir sahte IP adresi ya da dışarı teslim olabilir.

Bilgisayarınızda statik bir IP adresi vererek, denenmiş ve eğer bağlanır görmek mi? Eğer bir rica Bunu yapmak bilmiyorum.

Ben kayıt defteri ile olan bir şey hiç şüphesiz ...

Ayrıca, başka bir şebeke Eğer bağlanmak olabilir bu, herhangi bir sorun olduğu, şüphelinin bilgisayarında ikamet olabilir dışarı iktidar görüyorduk var?

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 10 Temmuz 2008, 06:50
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by serverguy View Post
Bir yönlendirici ping deneyebilir miyim? Muhtemelen 192.168.1.1 veya bu doğrultuda bir şey olacak.

Eğer, bu ikisi arasında bağlantı bir tür olduğunu biliyorum yönlendiricinin ping'leyebildiğimizi.
İstek zaman aşımına uğradı.

Alıntı:
Kontrol etmek için Devam şey kural engelleyici bir tür yanlışlıkla bir sebepten dolayı yönlendiricideki kurmak henüz olurdu.

Bir yönlendirici rebootlayana çalıştım / fabrika ayarlarına geri sıfırlamanızı mı? Sadece Bilgisayarınız bir sahte IP adresi ya da dışarı teslim olabilir.
Daha önce herhangi bir değişiklik ile rebootlayana denedim, sadece sıfırlamada ve hala hiçbir şey denedim.

Alıntı:
Bilgisayarınızda statik bir IP adresi vererek, denenmiş ve eğer bağlanır görmek mi? Eğer bir rica Bunu yapmak bilmiyorum.

Ben kayıt defteri ile olan bir şey hiç şüphesiz ...
Bu denetim, ve hala aynı şeyi yapıyor.

Alıntı:
Ayrıca, başka bir şebeke Eğer bağlanmak olabilir bu, herhangi bir sorun olduğu, şüphelinin bilgisayarında ikamet olabilir dışarı iktidar görüyorduk var?
Ben doğrudan modeme bağlı ve hala, henüz diğer bilgisayarlara iyi bir modem ve de yönlendiriciye bağlı ince bağlı iş did not work.
Old 10 Temmuz 2008, 08:41
Moderatör Grubu

Evet, onun doğal bir bilgisayar ile ilgili.

Bunu TCP / IP yığını yeniden deneyebilirsiniz:

TCP / IP yığını Yeniden

Tıklayın Başlatmak

Seçin Çalıştırmak

Kopyalayın ve Çalıştır kutusuna aşağıdaki metni yapıştırmak için:

Kodu:
netsh int ip 'sıfırlamak c: \ tcpiprebuild.log
Bir Komut İstemi penceresi açmak ve kapatmak tekrar.

Old 10 Temmuz 2008, 09:09
Üye Grubu

Alıntı:
Evet, onun doğal bir bilgisayar ile ilgili.

Bunu TCP / IP yığını yeniden deneyebilirsiniz:

TCP / IP yığını Yeniden

Tıklayın Başlatmak

Seçin Çalıştırmak

Kopyalayın ve Çalıştır kutusuna aşağıdaki metni yapıştırmak için:

Kodu:
netsh int ip 'sıfırlamak c: \ tcpiprebuild.log
Bir Komut İstemi penceresi açmak ve kapatmak tekrar.
Hala çalışmıyor ... başka fikirler?

Thx tüm yardım BTW için.
Old 10 Temmuz 2008, 09:27
Moderatör Grubu

Bir fikrim oldu:

Başlat - Çalıştır - cmd yazın git

Türü ipconfig / all

Bu Varsayılan Ağ Geçidi ve DND Sunucular için ne diyor bakın.

Old 10 Temmuz 2008, 09:44
Üye Grubu

Alıntı:
Bir fikrim oldu:

Başlat - Çalıştır - cmd yazın git

Türü ipconfig / all

Bu Varsayılan Ağ Geçidi ve DND Sunucular için ne diyor bakın.

Windows IP Yapılandırma

Host adı. . . . . . . . . . . . : Steve
Birincil DNS soneki. . . . . . . :
Düğüm Türü. . . . . . . . . . . . : Hibrid
IP Yönlendirme Etkin. . . . . . . . : Hayır
Proxy Etkin WINS. . . . . . . . : Hayır

thernet bağdaştırıcı Yerel Ağ Bağlantısı:

Medya Devlet. . . . . . . . . . . : Medya kesilir
Tanımı. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Ağ Bağlantısı
Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18

Ethernet bağdaştırıcı Kablosuz Ağ Bağlantısı:

Bağlantı özgü DNS Suffix. :
Tanımı. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı
Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5
Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Evet
Otomatik Yapılandırma Etkin. . . . : Evet
IP Adresi. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103
Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Sunucusu. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Kiralık Obtained. . . . . . . . . . : 10 Temmuz 2008 11:58:07
Kiralık Expires. . . . . . . . . . : 11 Temmuz 2008 11:58:07
Old 10 Temmuz 2008, 14:38
Moderatör Grubu

Bu çok garip bir sorun var.

Her şey güzel görünüyor ayarları IP.

Size şüpheli bilgisayar ve diğer bilgisayarlar arasında dosya aktarımı yapabilir miyim?

Aygıt Yöneticisi gidiyor deneyin ve Ağ Adaptörleri silme.

Reboot ve XP ya otomatik olarak yüklemek veya internetten en son sürücüleri indirebilirsiniz.

Sonra ne olur bakın.

Old 10 Temmuz 2008, 15:56
Üye Grubu

Alıntı:
Bu çok garip bir sorun var.

Her şey güzel görünüyor ayarları IP.

Size şüpheli bilgisayar ve diğer bilgisayarlar arasında dosya aktarımı yapabilir miyim?
Evet, sadece denedim ve yapabilirsiniz.

Alıntı:
Aygıt Yöneticisi gidiyor deneyin ve Ağ Adaptörleri silme.

Reboot ve XP ya otomatik olarak yüklemek veya internetten en son sürücüleri indirebilirsiniz.

Sonra ne olur bakın.
İşte bu düzeltmeyi vermedi.
Old 10 Temmuz 2008, 16:05
Moderatör Grubu

Sağ.

XP güvenlik duvarı sıfırlamayı deneyin:
http://www.winxptutor.com/sp2/resetfw.htm

Reply

Register

Bookmarks