![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben dizüstü bilgisayar ile bir çok garip sorunum var ... Benim yönlendiriciye bağlanır ve IP her ikisi de kablosuz ve kablolu adresi etmektedir. Şimdi, bu, bir IP adresi edindiği ve bağlı's söylüyor, ama herhangi bir veri aktarımı izin vermez. Ben, internet kullanımı, IRC vs bağlamak için bir web sitesi Ping değil Not: Ayrıca bağlanır ve bir IP adresi doğrudan modeme kablolu almak ve ben de aynı sorunu veriyor. Ben yönlendiricinin diğer bilgisayarları tüm iyi çalışan var. Yani temelde ben sorun nedir hiç bir fikrim yok. Ben ateşduvarları kullanmayın. Önce bu oldu, Windows Update ve yeniden başlatılması ile updated gece benim bilgisayar yaptı son şey. Bağlantı zaman yatakta gittim, iyi olduğunu ve bu gibi sabah. Yani ... Ben ne anlarım gelen, benim internet bağlantısı ile ilgili bir sorun değildir, ve bu benim kablosuz kartı veya ağ bağdaştırıcısı ile ilgili bir sorun değil ... Ben bir sorun benim dosya ile olmalıdır tahmin? Bir şey benim kayıt defterinde bu neden's bozuk alabilir miyim? Herhangi bir yardım, THX appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yönlendirici ping deneyebilir miyim? Muhtemelen 192.168.1.1 veya bu doğrultuda bir şey olacak. Eğer, bu ikisi arasında bağlantı bir tür olduğunu biliyorum yönlendiricinin ping'leyebildiğimizi. Kontrol etmek için Devam şey kural engelleyici bir tür yanlışlıkla bir sebepten dolayı yönlendiricideki kurmak henüz olurdu. Bir yönlendirici rebootlayana çalıştım / fabrika ayarlarına geri sıfırlamanızı mı? Sadece Bilgisayarınız bir sahte IP adresi ya da dışarı teslim olabilir. Bilgisayarınızda statik bir IP adresi vererek, denenmiş ve eğer bağlanır görmek mi? Eğer bir rica Bunu yapmak bilmiyorum. Ben kayıt defteri ile olan bir şey hiç şüphesiz ... Ayrıca, başka bir şebeke Eğer bağlanmak olabilir bu, herhangi bir sorun olduğu, şüphelinin bilgisayarında ikamet olabilir dışarı iktidar görüyorduk var?
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Evet, onun doğal bir bilgisayar ile ilgili. Bunu TCP / IP yığını yeniden deneyebilirsiniz: TCP / IP yığını Yeniden Tıklayın Başlatmak Seçin Çalıştırmak Kopyalayın ve Çalıştır kutusuna aşağıdaki metni yapıştırmak için: Kodu: netsh int ip 'sıfırlamak c: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Thx tüm yardım BTW için. |
|
| |||
| |||
| Bir fikrim oldu: Başlat - Çalıştır - cmd yazın git Türü ipconfig / all Bu Varsayılan Ağ Geçidi ve DND Sunucular için ne diyor bakın.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Windows IP Yapılandırma Host adı. . . . . . . . . . . . : Steve Birincil DNS soneki. . . . . . . : Düğüm Türü. . . . . . . . . . . . : Hibrid IP Yönlendirme Etkin. . . . . . . . : Hayır Proxy Etkin WINS. . . . . . . . : Hayır thernet bağdaştırıcı Yerel Ağ Bağlantısı: Medya Devlet. . . . . . . . . . . : Medya kesilir Tanımı. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Ağ Bağlantısı Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet bağdaştırıcı Kablosuz Ağ Bağlantısı: Bağlantı özgü DNS Suffix. : Tanımı. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı Fiziksel Adres. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . : Evet Otomatik Yapılandırma Etkin. . . . : Evet IP Adresi. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Subnet Mask. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP Sunucusu. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS Sunucuları. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Kiralık Obtained. . . . . . . . . . : 10 Temmuz 2008 11:58:07 Kiralık Expires. . . . . . . . . . : 11 Temmuz 2008 11:58:07 |
|
| |||
| |||
| Bu çok garip bir sorun var. Her şey güzel görünüyor ayarları IP. Size şüpheli bilgisayar ve diğer bilgisayarlar arasında dosya aktarımı yapabilir miyim? Aygıt Yöneticisi gidiyor deneyin ve Ağ Adaptörleri silme. Reboot ve XP ya otomatik olarak yüklemek veya internetten en son sürücüleri indirebilirsiniz. Sonra ne olur bakın.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Alıntı:
|
|
| |||
| |||
|