менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Бездротова + Дротова буде як отримати IP-адреси, але не дозволить будь-якої діяльності. Будь ласка, допоможіть!

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 липня 2008, 20:45
Член групи

Default Бездротова + Дротова буде як отримати IP-адреси, але не дозволить будь-якої діяльності. Будь ласка, допоможіть!

Я дуже дивні проблеми з моїм ноутбуком ...

Він підключається до маршрутизатора, і мої отримує IP-адреса та бездротовим й провідним. Тепер вона отримує IP-адресу, і каже, що це пов'язано, але не допустить передачі даних на всіх. Мені не вдається перевірити свій сайт, використовуючи Інтернет, підключення до IRC т.д.

Примітка: Це буде також підключитися і отримати IP-адреса проводной безпосередньо в модем і дай мені ту саму проблему.

У мене є інші комп'ютери на маршрутизатор, який все чудово працювати. Таким основному я поняття не маю, що сталося. Я не використовую брандмауери.

Останнє, що мій комп'ютер раніше це відбулося в нічний час вона оновлюється з Windows Update і перезавантаження. З'єднання було добре, коли я пішов спати, а вранці вона була такою.

Отже ... від того, що я можу сказати, це не моя проблема з інтернетом, і це не проблема з моєї бездротової картою або Ethernet адаптер ... Думаю, це повинно бути проблеми з файловою системою? Чи міг я щось в моїй пошкоджений реєстр це викликає таке?

Будь-яка допомога оцінили, THX.
Old 10 липня 2008, 04:00
Модератор групи

Default Бездротова + Дротова буде як отримати IP-адреси, але не дозволить будь-якої діяльності. Будь ласка, допоможіть!

Можна спробувати попінговать маршрутизатор? Ймовірно, буде 192.168.1.1 або щось з цих напрямків.

Якщо обмін пакетами маршрутизатор, то ви знаєте, що є якась зв'язок між ними.

Наступне, що потрібно перевірити, що буде якась блокування правило не випадково була створена на маршрутизаторі з різних причин.

Ви пробували перезавантаження маршрутизатора / скидання його до заводських налаштувань? Це може бути просто роздавав комп'ютер Duff адреса IP або щось.

Ви намагалися надати вашого комп'ютера статичної IP адреси, і подивитися, якщо воно буде підключатися? Якщо ви не знаєте, як це зробити, запитаєте.

Я сумніваюся своєї нічого спільного з реєстром ...

Крім того, у вас є інший мережі, щоб ви могли бачити, якщо ви можете підключитися, що виключають будь-які проблеми, які можуть бути проживають на підозрюваного комп'ютер?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 10 липня 2008, 06:50
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав serverguy View Post
Можна спробувати попінговать маршрутизатор? Ймовірно, буде 192.168.1.1 або щось з цих напрямків.

Якщо обмін пакетами маршрутизатор, то ви знаєте, що є якась зв'язок між ними.
Тайм-аут запиту.

Цитата:
Наступне, що потрібно перевірити, що буде якась блокування правило не випадково була створена на маршрутизаторі з різних причин.

Ви пробували перезавантаження маршрутизатора / скидання його до заводських налаштувань? Це може бути просто роздавав комп'ютер Duff адреса IP або щось.
Я спробував перезавантаження вона раніше не змінився, просто спробував скинути і як і раніше нічого.

Цитата:
Ви намагалися надати вашого комп'ютера статичної IP адреси, і подивитися, якщо воно буде підключатися? Якщо ви не знаєте, як це зробити, запитаєте.

Я сумніваюся своєї нічого спільного з реєстром ...
Пробували робити це, і все ще роблять те ж саме.

Цитата:
Крім того, у вас є інший мережі, щоб ви могли бачити, якщо ви можете підключитися, що виключають будь-які проблеми, які можуть бути проживають на підозрюваного комп'ютер?
Ну, я зв'язав його прямо на мій модем і він ще не працював, але на інших комп'ютерах з роботою добре, коли підключений до модему, а також штраф при підключенні до маршрутизатора.
Old 10 липня 2008, 08:41
Модератор групи

Правильно, тому його, очевидно, щось зробити з комп'ютером.

Ви можете спробувати відновлення Стек TCP / IP:

Відновлення Стек TCP / IP

Натисніть Початок

Виберіть Тікати

Копіювати і вставити наступний текст у вікні Виконати:

Код:
Netsh Int Скидання IP C: \ tcpiprebuild.log
Вікно командного рядка буде відкривати і закривати знову.

Old 10 липня 2008, 09:09
Член групи

Цитата:
Правильно, тому його, очевидно, щось зробити з комп'ютером.

Ви можете спробувати відновлення Стек TCP / IP:

Відновлення Стек TCP / IP

Натисніть Початок

Виберіть Тікати

Копіювати і вставити наступний текст у вікні Виконати:

Код:
Netsh Int Скидання IP C: \ tcpiprebuild.log
Вікно командного рядка буде відкривати і закривати знову.
Проте не працює ... Є інші ідеї?

Thx за всю допомогу, BTW.
Old 10 липня 2008, 09:27
Модератор групи

Я прийшла в голову думка:

У меню "Пуск - Виконати - введіть CMD

Введіть IPCONFIG / ALL

Ось що говорить по шлюзу і DND серверів.

Old 10 липня 2008, 09:44
Член групи

Цитата:
Я прийшла в голову думка:

У меню "Пуск - Виконати - введіть CMD

Введіть IPCONFIG / ALL

Ось що говорить по шлюзу і DND серверів.

Windows IP Configuration

Ім'я комп'ютера. . . . . . . . . . . . : Steve
Primary над DNS-суфікс. . . . . . . :
Тип вузла. . . . . . . . . . . . : Гібридна
IP-маршрутизація включена. . . . . . . . : Ні
WINS-проксі включений. . . . . . . . : Ні

thernet адаптера локальної мережі:

Медіа держави. . . . . . . . . . . : Відключений
Опис. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Network Connection
Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18

Ethernet адаптером безпровідного мережевого підключення:

Підключення конкретного DNS-суфікс. :
Опис. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG Мережевий адаптер
Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5
DHCP включений. . . . . . . . . . . : Так
Маска підмережі. . . . : Так
IP-адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103
Маска підмережі. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP-сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS-сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Оренда отримана. . . . . . . . . . : 10 липня 2008 11:58:07 AM
Оренда закінчується. . . . . . . . . . : 11 липня 2008 11:58:07 AM
Old 10 липня 2008, 14:38
Модератор групи

Це дуже дивною проблемою.

Все виглядає нормально у вас IP.

Ви можете передавати файли між вашим комп'ютером і підозрюваного на інших комп'ютерах?

Спробуйте збирається на Диспетчер пристроїв і видалити всі мережеві адаптери.

Перезавантаження і XP повинні або автоматично встановлювати їх або завантажити останню версію драйверів з інтернету.

Подивіться, що відбувається потім.

Old 10 липня 2008, 15:56
Член групи

Цитата:
Це дуже дивною проблемою.

Все виглядає нормально у вас IP.

Ви можете передавати файли між вашим комп'ютером і підозрюваного на інших комп'ютерах?
Так, він просто намагався, і я можу це зробити.

Цитата:
Спробуйте збирається на Диспетчер пристроїв і видалити всі мережеві адаптери.

Перезавантаження і XP повинні або автоматично встановлювати їх або завантажити останню версію драйверів з інтернету.

Подивіться, що відбувається потім.
Це не виправити.
Old 10 липня 2008, 16:05
Модератор групи

Правий.

Спробуйте повторно встановити брандмауер XP:
http://www.winxptutor.com/sp2/resetfw.htm

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Додати бездротовий маршрутизатор провідної мережі? atorres0506 Мережа, Модеми & VoIP 1 19 листопада 2009 08:43
Частка бездротового Інтернету для проводового з'єднання!? LegendaryFire Мережа, Модеми & VoIP 0 10 червня 2009 19:15
Бездротові пов'язані, але не інтернет-активності SlapnutSkits Мережа, Модеми & VoIP 4 1 квітня 2008 11:23
Проводной або бездротової набір Допомога SOgden Мережа, Модеми & VoIP 2 20 січня 2008 11:53
Проводной або бездротової?? Glitch Генеральний обладнання чат 11 20 жовтня 2006 02:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.