![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дуже дивні проблеми з моїм ноутбуком ... Він підключається до маршрутизатора, і мої отримує IP-адреса та бездротовим й провідним. Тепер вона отримує IP-адресу, і каже, що це пов'язано, але не допустить передачі даних на всіх. Мені не вдається перевірити свій сайт, використовуючи Інтернет, підключення до IRC т.д. Примітка: Це буде також підключитися і отримати IP-адреса проводной безпосередньо в модем і дай мені ту саму проблему. У мене є інші комп'ютери на маршрутизатор, який все чудово працювати. Таким основному я поняття не маю, що сталося. Я не використовую брандмауери. Останнє, що мій комп'ютер раніше це відбулося в нічний час вона оновлюється з Windows Update і перезавантаження. З'єднання було добре, коли я пішов спати, а вранці вона була такою. Отже ... від того, що я можу сказати, це не моя проблема з інтернетом, і це не проблема з моєї бездротової картою або Ethernet адаптер ... Думаю, це повинно бути проблеми з файловою системою? Чи міг я щось в моїй пошкоджений реєстр це викликає таке? Будь-яка допомога оцінили, THX. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можна спробувати попінговать маршрутизатор? Ймовірно, буде 192.168.1.1 або щось з цих напрямків. Якщо обмін пакетами маршрутизатор, то ви знаєте, що є якась зв'язок між ними. Наступне, що потрібно перевірити, що буде якась блокування правило не випадково була створена на маршрутизаторі з різних причин. Ви пробували перезавантаження маршрутизатора / скидання його до заводських налаштувань? Це може бути просто роздавав комп'ютер Duff адреса IP або щось. Ви намагалися надати вашого комп'ютера статичної IP адреси, і подивитися, якщо воно буде підключатися? Якщо ви не знаєте, як це зробити, запитаєте. Я сумніваюся своєї нічого спільного з реєстром ... Крім того, у вас є інший мережі, щоб ви могли бачити, якщо ви можете підключитися, що виключають будь-які проблеми, які можуть бути проживають на підозрюваного комп'ютер?
|
| ||||
| ||||
| Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Правильно, тому його, очевидно, щось зробити з комп'ютером. Ви можете спробувати відновлення Стек TCP / IP: Відновлення Стек TCP / IP Натисніть Початок Виберіть Тікати Копіювати і вставити наступний текст у вікні Виконати: Код: Netsh Int Скидання IP C: \ tcpiprebuild.log
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Thx за всю допомогу, BTW. |
|
| |||
| |||
| Я прийшла в голову думка: У меню "Пуск - Виконати - введіть CMD Введіть IPCONFIG / ALL Ось що говорить по шлюзу і DND серверів.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Windows IP Configuration Ім'я комп'ютера. . . . . . . . . . . . : Steve Primary над DNS-суфікс. . . . . . . : Тип вузла. . . . . . . . . . . . : Гібридна IP-маршрутизація включена. . . . . . . . : Ні WINS-проксі включений. . . . . . . . : Ні thernet адаптера локальної мережі: Медіа держави. . . . . . . . . . . : Відключений Опис. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO/100 VE Network Connection Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-A0-D1-2F-5F-18 Ethernet адаптером безпровідного мережевого підключення: Підключення конкретного DNS-суфікс. : Опис. . . . . . . . . . . : Intel (R) PRO / Wireless 3945ABG Мережевий адаптер Фізична адреса. . . . . . . . . : 00-13-02-83-38-D5 DHCP включений. . . . . . . . . . . : Так Маска підмережі. . . . : Так IP-адреса. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.103 Маска підмережі. . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.1 DHCP-сервер. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 DNS-сервери. . . . . . . . . . . : 192.168.1.1 Оренда отримана. . . . . . . . . . : 10 липня 2008 11:58:07 AM Оренда закінчується. . . . . . . . . . : 11 липня 2008 11:58:07 AM |
|
| |||
| |||
| Це дуже дивною проблемою. Все виглядає нормально у вас IP. Ви можете передавати файли між вашим комп'ютером і підозрюваного на інших комп'ютерах? Спробуйте збирається на Диспетчер пристроїв і видалити всі мережеві адаптери. Перезавантаження і XP повинні або автоматично встановлювати їх або завантажити останню версію драйверів з інтернету. Подивіться, що відбувається потім.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата:
|
|
| |||
| |||
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Додати бездротовий маршрутизатор провідної мережі? | atorres0506 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 19 листопада 2009 08:43 |
| Частка бездротового Інтернету для проводового з'єднання!? | LegendaryFire | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 10 червня 2009 19:15 |
| Бездротові пов'язані, але не інтернет-активності | SlapnutSkits | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 1 квітня 2008 11:23 |
| Проводной або бездротової набір Допомога | SOgden | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 20 січня 2008 11:53 |
| Проводной або бездротової?? | Glitch | Генеральний обладнання чат | 11 | 20 жовтня 2006 02:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |