μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Ασύρματη σύνδεση WLAN κάρτα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 12:11
Μέλος Ομάδα

Default Ασύρματη σύνδεση WLAN κάρτα

Έχω ένα Dell Inspiron 1520, χθες το βράδυ χωρίς καμία προειδοποίηση οθόνη μου πήγαν όλα μπλε με writng την πλήρωση της οθόνης θέλω απλώς κατάφερε να διαβάσει το κλείσιμο για να σας προστατεύσουν από τυχόν βλάβη.
Όταν επανέλαβε πήρα αυτά τα δύο mesages λάθος ..
Dell Wireless WLAN κάρτα ασύρματου δικτύου Δίσκος Applet έχει σταματήσει να λειτουργεί και σε ένα ξεχωριστό πλαίσιο ..
Wifi διαμόρφωση σου αποσπά την μπάντα δεν είναι συμβατή με WLAN διαμόρφωση μπάντα την κάρτα σας.
Έχω τώρα δεν συνδέεται στο Διαδίκτυο. Έχω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Dell, αλλά δεν είχε καμία απάντηση από ακόμα και εγώ dont θέλω να περιμένω στο τηλέφωνο για την κατ 'εκτίμηση 35 λεπτά γι' αυτό ακριβώς ελπίζει κάποιος έξω τους μπορεί να έχει μια ιδέα για το πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.
Πραγματικά ευγνώμων για τις ιδέες.
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 12:14
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας shig View Post
Έχω ένα Dell Inspiron 1520, χθες το βράδυ χωρίς καμία προειδοποίηση οθόνη μου πήγαν όλα μπλε με writng την πλήρωση της οθόνης θέλω απλώς κατάφερε να διαβάσετε κλεισίματος για να σας προστατεύσουν από τυχόν βλάβη.
.
I can `t σας προσφέρει μεγάλη βοήθεια, αλλά όταν είχε 10 trojans μου ότι` s το i μήνυμα είχε.
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 12:18
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ Καρλ,
Όλα αυτά συνέβησαν δευτερόλεπτα μετά την McAfee με προειδοποίησε Ι was'nt προστατεύονται και could'nt διορθώσει το πρόβλημα.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 12:21
Ομάδα Δωρητών

It `s cool mate μόνο στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει.
Old 26 Γενάρη 2009, 04:15
Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Πρώτον, νομίζω ότι δεν είναι ένα πρόβλημα υλικού, είναι κατεστραμμένο λογισμικού.
Δεύτερον, μπορείτε να αντικαταστήσετε το σύστημά σας με μια νέα έκδοση των win XP.
Στη συνέχεια, η ενημερωμένη έκδοση σας συσκευές που περιλαμβάνονται WLAN κάρτα.
Τέλος, το laptop σας πρέπει να ζωντανεύουν ξανά και να συνδεθούν με τον κόσμο.

να είναι ευτυχής εάν ελπίδα.

Χαιρετισμοί
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν μπορεί να πάρει ασύρματη κάρτα Πάρα εργασίας!; LegendaryFire Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 4 Σεπτεμβρίου, 2009 15:10
Ubuntu Linux 7,10 WLAN πρόβλημα oobrokensilence Linux & Εναλλακτικές OS 3 4η Μαΐου 2009 08:23
Ασύρματη Κάρτα Brennen89 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 28 Ιαν 2008 10:52
WLAN προβλήματα fireballs169 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24 Ιαν 2008 11:43
Ασύρματη κάρτα antbann Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 1η Νοεμβρίου 2007 15:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.