manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Bežična WLAN kartica

Reply

Thread Tools
Old 30 siječanj 2008, 12:11
Member Group

Imam Dell Inspiron 1520, sinoć sa vanjska strana bilo koji upozorenje moj zaslon ode sve u plavo writng punjenje zaslon sam uspio pročitati zatvaranje vas zaštititi od bilo kakve štete.
Kada sam prepravljeno sam dobio ove dvije greška mesages ..
Dell bežična WLAN kartica bežične mreže Ladica Aplet je zaustavljen rad i na poseban okvir ..
Vaša wifi catcher sastav konfiguracija nije kompatibilan s vašim WLAN kartice bend konfiguraciju.
Imam sada nema veze na internet. Imam e poslali Dell, ali nisu imali odgovor kao i ja još i ne želite čekati na telefon za procijenjenih 35 min samo na taj način Sam bio nadajući netko izvan njihova moć imati ideju kako to škripac ovaj problem.
Stvarno zahvalan za bilo koji ideja.
Old 30 siječanj 2008, 12:14
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by shig View Post
Imam Dell Inspiron 1520, sinoć sa vanjska strana bilo koji upozorenje moj zaslon ode sve u plavo writng punjenje zaslon sam uspio pročitati zatvaranje vas zaštititi od bilo kakve štete.
.
I can `t ponuditi vam puno pomoći, ali kad sam imao moj 10 trojanski taj` e poruke sam imao.
Old 30 siječanj 2008, 12:18
Member Group

Hvala Carl,
se sve ovo dogodilo sekundi nakon mcafee me upozorio sam was'nt zaštićen i could'nt škripac problem.
Hvala za odgovor
Old 30 siječanj 2008, 12:21
Donatorska Grupa

It `s cool drugarica samo rado pomoći.
Old 26 siječanj 2009, 04:15
Member Group

Bok,

Prvo, mislim da nije problem s hardverom, softverom to je korumpiran.
Drugo, možete zamijeniti svoj sustav sa svježim verzijom win XP.
Zatim ažurirajte uređaja uključena WLAN karticu.
Konačno, vaš laptop će oživjeti i povezivanje sa svijetom.

biti sretni ako nade.

Pozdravi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.