kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Wireless WLAN kártya

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2008, 12:11
Csoport tagja

Default Wireless WLAN kártya

Nekem van egy Dell Inspiron 1520, a múlt éjjel végre minden figyelmeztetést, én elmentem az összes képernyő kék writng kitöltésével a képernyőn Most sikerült elolvasni bezárása, hogy megvédjen téged bármilyen kár.
Mikor újra kaptam ezt a két hibát mesages ..
A Dell vezeték nélküli WLAN kártya vezeték nélküli hálózati kisalkalmazásban leállt, és egy külön dobozban ..
Ön wifi catcher zenekar beállítás nem kompatibilis a WLAN kártya zenekar konfigurációt.
Én most nem csatlakozik az internethez. Van e mailben a Dell, de nem volt válasz, mint a még nem, és én dont akar várni a telefon a becslések szerint 35 perc volt, így hát csak reméltem, hogy valaki végre volna egy ötletem, hogyan kell megjavítani a problémát.
Nagyon hálás az esetleges ötleteket.
Old Január 30, 2008, 12:14
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by shig View Post
Nekem van egy Dell Inspiron 1520, a múlt éjjel végre minden figyelmeztetést, én elmentem az összes képernyő kék writng kitöltésével a képernyőn Most sikerült olvasni bezárását, hogy megvédjen téged bármilyen kár.
.
"Nem tudok sok segítséget nyújtanak Önnek, de mikor az én 10 trójaiak` s hogy az üzenet volt.
Old Január 30, 2008, 12:18
Csoport tagja

Thanks Carl,
Mindez másodperc után a McAfee figyelmeztetett nekem was'nt védett és could'nt megoldja a problémát.
Thanks for reply
Old Január 30, 2008, 12:21
Donor Group

It `s hűvös tiszt csak örülök, hogy segít.
Old Január 26, 2009, 04:15
Csoport tagja

Szia,

Először is, azt hiszem, nem hardver hiba, akkor szoftver hibás.
Másodszor, akkor cserélje ki a rendszert egy friss verzióját win XP.
Ezután frissítse a készülék WLAN-kártya is.
Végül, a laptop kell ismét életre kel, és csatlakozz a világ.

örülni, ha a reményt.

Üdvözlettel
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Can't Get vezeték nélküli kártya Túl Hajrá!? LegendaryFire Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 Szeptember 4, 2009 15:10
Ubuntu Linux 7,10 WLAN probléma oobrokensilence Linux és OS Alternatív 3 4. május 2009 08:23
Wireless Card Brennen89 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 28. január 2008 10:52
WLAN problémák fireballs169 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. január 2008 11:43
Wireless kártya antbann Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 1. november 2007 15:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.