![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy Dell Inspiron 1520, a múlt éjjel végre minden figyelmeztetést, én elmentem az összes képernyő kék writng kitöltésével a képernyőn Most sikerült elolvasni bezárása, hogy megvédjen téged bármilyen kár. Mikor újra kaptam ezt a két hibát mesages .. A Dell vezeték nélküli WLAN kártya vezeték nélküli hálózati kisalkalmazásban leállt, és egy külön dobozban .. Ön wifi catcher zenekar beállítás nem kompatibilis a WLAN kártya zenekar konfigurációt. Én most nem csatlakozik az internethez. Van e mailben a Dell, de nem volt válasz, mint a még nem, és én dont akar várni a telefon a becslések szerint 35 perc volt, így hát csak reméltem, hogy valaki végre volna egy ötletem, hogyan kell megjavítani a problémát. Nagyon hálás az esetleges ötleteket. |
|
| |||
| |||
| "Nem tudok sok segítséget nyújtanak Önnek, de mikor az én 10 trójaiak` s hogy az üzenet volt.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Thanks Carl, Mindez másodperc után a McAfee figyelmeztetett nekem was'nt védett és could'nt megoldja a problémát. Thanks for reply |
|
| |||
| |||
| It `s hűvös tiszt csak örülök, hogy segít.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Szia, Először is, azt hiszem, nem hardver hiba, akkor szoftver hibás. Másodszor, akkor cserélje ki a rendszert egy friss verzióját win XP. Ezután frissítse a készülék WLAN-kártya is. Végül, a laptop kell ismét életre kel, és csatlakozz a világ. örülni, ha a reményt. ![]() Üdvözlettel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Can't Get vezeték nélküli kártya Túl Hajrá!? | LegendaryFire | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | Szeptember 4, 2009 15:10 |
| Ubuntu Linux 7,10 WLAN probléma | oobrokensilence | Linux és OS Alternatív | 3 | 4. május 2009 08:23 |
| Wireless Card | Brennen89 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 28. január 2008 10:52 |
| WLAN problémák | fireballs169 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. január 2008 11:43 |
| Wireless kártya | antbann | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 1. november 2007 15:31 |
| Téma eszközök | |
| |