mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Belaide WLAN kortelė

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 30, 2008, 12:11
Narys

Default Belaide WLAN kortelė

Turiu Dell Inspiron 1520, paskutinę naktį jokių įspėjimo Mano ekrano ėjo mėlyna su writng pildymo ekrane aš tik sugebėjo taip uždaryti, kad apsaugotų jus nuo bet kokios žalos.
Kai aš dar kartą gavau šias dvi klaidos mesages ..
Dell Wireless WLAN kortelė bevielio tinklo Tray Applet nustojo veikti, o atskiras langas ..
Jūsų WiFi Catcher juosta konfigūracija yra nesuderinama su WLAN kortelė juostos konfigūracijos.
Aš dabar ne prijungti prie interneto. Aš el paštu, Dell, tačiau nebuvo iki šiol atsakymo ir I dont wanna laukti telefono numatoma 35 min, kad aš tiesiog tikiuosi kas nors iš jų gali turėti idėją, kaip išspręsti šią problemą.
Tikrai dėkinga už bet kokias idėjas.
Old Sausis 30, 2008, 12:14
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by SHIG View Post
Turiu Dell Inspiron 1520, paskutinę naktį jokių įspėjimo Mano ekrano ėjo mėlyna su writng pildymo ekrane aš tik sugebėjo skaityti uždaryti apsaugoti jus nuo bet kokios žalos.
.
I Can `t pasiūlyti jums daug padėti, bet kai aš mano 10 Trojans That` s pranešimą turėjau.
Old Sausis 30, 2008, 12:18
Narys

Thanks Carl,
Visa tai atsitiko sekundžių po McAfee perspėjo mane was'nt saugomas ir could'nt išspręsti problemą.
Ačiū už atsakymą
Old Sausis 30, 2008, 12:21
Donorų grupės

It `s cool mate tiesiog stengiamės padėti.
Old Sausis 26, 2009, 04:15
Narys

Labas,

Pirmiausia, manau, kad tai ne techninės problemos, jis programinės įrangos sugadintas.
Antra, Jūs galite pakeisti savo sistemą su šviežia versija WIN XP.
Tada, atnaujinkite savo prietaisus įtraukti WLAN kortelė.
Pagaliau, jūsų nešiojamasis kompiuteris turi ateiti į gyvenimą ir vėl užmegzti ryšį su pasauliu.

būti laimingas, jei jūs tikitės.

Linkėjimai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Can't Get WIRELESS CARD Per darbo!? LegendaryFire Networking, Modems & VoIP 3 Rugsėjis 4, 2009 15:10
Ubuntu Linux 7,10 WLAN problema oobrokensilence Linux & Alternative OS 3 4 gegužė 2009 08:23
WIRELESS CARD Brennen89 Networking, Modems & VoIP 2 28 sausis 2008 10:52
WLAN problemos fireballs169 Networking, Modems & VoIP 1 24 sausis 2008 11:43
WIRELESS CARD antbann Networking, Modems & VoIP 2 1 lapkritis 2007 15:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.