![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Dell Inspiron 1520, pēdējā nakts ar jebkuru brīdinājumu manu monitoru gāja visiem Blue ar writng uzpildes ekrāns es tikai izdevās izlasīt slēgtu, lai aizsargātu jūs no kaitējumu. Kad es vēlreiz Man šīs divas kļūdas mesages .. Dell Wireless WLAN kartes bezvadu tīkla Tray Applet ir pārtraucis strādāt un atsevišķā kastē .. Jūsu wifi ķērējs joslas konfigurācija nav saderīgs ar WLAN karti joslas konfigurāciju. Man tagad nav savienojuma ar internetu. Man ir e pastu Dell, bet tas nav saņemta atbilde no vēl un I dont gribu gaidīt uz telefonu aptuveni 35 min, lai Es tikai ceru, kāds savu varētu būt ideja, kā novērst šo problēmu. Patiešām pateicīgi par jebkuru ideju. |
|
| |||
| |||
| I can `t piedāvāt jums daudz palīdzēt, bet, kad man bija 10 trojans, ka` s ziņa man bija.
__________________ <Attēli, nedrīkst būt lielāks par 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Pateicoties Carl, tas viss notika sekundes pēc McAfee brīdināja mani, es was'nt aizsardzību un could'nt noteikt problēmu. Paldies par atbildi |
|
| |||
| |||
| It `s cool mate tikai priecīgi palīdzēt.
__________________ <Attēli, nedrīkst būt lielāks par 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Čau, Pirmkārt, es domāju, ka nav aparatūras problēma, tā ir programmatūras bojāti. Otrkārt, Jūs varat nomainīt savu sistēmu ar jaunu versiju Win XP. Tad, atjauniniet ierīces iekļautas WLAN karti. Visbeidzot, jūsu klēpjdators ir pienācis laiks atkal un savienot ar pasauli. būtu priecīgi, ja jūs cerību. ![]() Sveicieni |
![]() |
|
| Bookmarks |