rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Karta bezprzewodowa WLAN

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 stycznia 2008, 12:11
Członek grupy

Default Karta bezprzewodowa WLAN

Mam Dell Inspiron 1520, ostatnia noc bez jakiegokolwiek ostrzeżenia ekranie poszła niebieski z writng wypełniając ekran Właśnie udało się dalsze zamykanie się chronić od jakichkolwiek szkód.
Gdy ponownie mam te dwa mesages błąd ..
Karta Dell Wireless WLAN Tray Applet sieć przestała działać w oddzielnym polu ..
Twoje łapacza wifi konfiguracja zespół nie jest zgodny z kartą WLAN konfiguracji zespołu.
I już nie ma połączenia z internetem. Mam pocztą e Dell, ale nie ma odpowiedzi z dotychczas i dont chcesz czekać na telefon do około 35 minut, więc po prostu nadzieję, że ktoś ich może mieć pomysł, jak rozwiązać ten problem.
Naprawdę wdzięczni za wszelkie pomysły.
Old 30 stycznia 2008, 12:14
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by shig View Post
Mam Dell Inspiron 1520, ostatnia noc bez jakiegokolwiek ostrzeżenia ekranie poszła niebieski z writng wypełniając ekran Właśnie udało się odczytać zamknięcie się chronić od jakichkolwiek szkód.
.
Nie mogę zaoferować wiele pomóc, ale kiedy miałam 10 trojanów, że `s i wiadomości nie.
Old 30 stycznia 2008, 12:18
Członek grupy

Dzięki Carl,
Wszystko to działo się sekunda po McAfee ostrzega mnie was'nt chronione i could'nt rozwiązać problem.
Dzięki za odpowiedzi
Old 30 stycznia 2008, 12:21
Grupa dawcy

It `s cool mate po prostu przyjemnością Ci pomożemy.
Old 26 stycznia 2009, 04:15
Członek grupy

Cześć,

Po pierwsze, myślę, że nie ma problemu ze sprzętem, to nic nie uszkodzone oprogramowania.
Po drugie, można zastąpić systemem z nowej wersji WIN XP.
Następnie należy uaktualnić konfigurację urządzenia wchodzące karty WLAN.
Wreszcie, twój laptop wejdzie do życia i połączyć się ze światem.

być szczęśliwy, jeśli masz nadzieję.

Pozdrowienia
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.