![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Dell Inspiron 1520, ostatnia noc bez jakiegokolwiek ostrzeżenia ekranie poszła niebieski z writng wypełniając ekran Właśnie udało się dalsze zamykanie się chronić od jakichkolwiek szkód. Gdy ponownie mam te dwa mesages błąd .. Karta Dell Wireless WLAN Tray Applet sieć przestała działać w oddzielnym polu .. Twoje łapacza wifi konfiguracja zespół nie jest zgodny z kartą WLAN konfiguracji zespołu. I już nie ma połączenia z internetem. Mam pocztą e Dell, ale nie ma odpowiedzi z dotychczas i dont chcesz czekać na telefon do około 35 minut, więc po prostu nadzieję, że ktoś ich może mieć pomysł, jak rozwiązać ten problem. Naprawdę wdzięczni za wszelkie pomysły. |
|
| |||
| |||
| Nie mogę zaoferować wiele pomóc, ale kiedy miałam 10 trojanów, że `s i wiadomości nie.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Dzięki Carl, Wszystko to działo się sekunda po McAfee ostrzega mnie was'nt chronione i could'nt rozwiązać problem. Dzięki za odpowiedzi |
|
| |||
| |||
| It `s cool mate po prostu przyjemnością Ci pomożemy.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Cześć, Po pierwsze, myślę, że nie ma problemu ze sprzętem, to nic nie uszkodzone oprogramowania. Po drugie, można zastąpić systemem z nowej wersji WIN XP. Następnie należy uaktualnić konfigurację urządzenia wchodzące karty WLAN. Wreszcie, twój laptop wejdzie do życia i połączyć się ze światem. być szczęśliwy, jeśli masz nadzieję. ![]() Pozdrowienia |