![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un Dell Inspiron 1520, azi-noapte cu orice avertisment mi s-au toate ecran albastru cu writng completarea ecran Tocmai am reusit sa citesc de închidere în jos pentru a vă proteja de orice rău. Când m-am retratate Am aceste două eroare mesages .. Dell wireless WLAN card de reţea fără fir Tray Applet-a oprit de lucru şi într-o cutie .. Parerea WiFi Catcher trupa de configurare nu este compatibil cu dvs. WLAN carte trupa de configurare. Nu am acum nici o conexiune la internet. Eu am trimis prin e-mail e Dell dar nu a avut nici un răspuns, astfel cum a încă şi am dont vrei să stai la telefon pentru a estimat 35 minute, aşa că am fost doar în speranţa de cineva care le-ar putea avea o idee despre cum să rezolv această problemă. Foarte recunoscător pentru orice idei. |
|
| |||
| |||
| Nu pot să vă ofere ajutor de mult, dar cand am avut 10 "cai troieni", care-i mesajul am avut.
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Multumesc Carl, toate astea s-a întâmplat de secunde după ce m-am avertizat mcafee was'nt protejate şi could'nt repara problema. Mulţumesc pentru răspuns |
|
| |||
| |||
| E misto colega doar plăcerea de a ajuta.
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Salut, În primul rând, cred că nu este o problemă hardware, software-ul este deteriorat. În al doilea rând, puteţi înlocui sistemul dumneavoastră cu o nouă versiune a câştiga XP. Apoi, vă actualiza dispozitive incluse WLAN carte. În cele din urmă, portabilul dvs. va reveni la viaţă şi conectaţi cu lumea. fi fericit dacă speranţă. ![]() Cu respect |
![]() |
|
| Marcaje |